0 oy
tarafından
Nişanlım anal istiyor. ama ben cesaret edemiyorum ya, denedik ama sonra hayır yapma istemiyorm dedim, anal seks yapmanın zararları nedir? yapıpta pişman olan var mı, bide şey diyorlar, anüs deliğin genişler falan, bu doğru mu, yapanlar yorum atsın lütfen :)  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 bak ben 10 yıldır anal ilişki yaşayan arkadaşımı biliyorum, doğru yapıldığı ve hassas olunduğu sürece sıkıntı olmaz. Çok sık yapılmayacak, zorlanmayacak, bol kayganlaştırıcı kullanılacak vs vs doğru yapılırsa sıkıntı yok
0 oy
tarafından
 Prezervatif kullanmadan yaparsanız hastalık ihtimali olur, birde makat bölgen elastiki yapısını kaybederse dışkı tutamayabilirsin.
0 oy
tarafından
 daha kendi bedeninizi tanımadan bu turden ilişki yasamanız pek doğru değil. nişanlın filmlerde gördüğünün aynısının olacağını sanıyor. oysa durum pek öyle değil. su an siz normal seks hayatınızı oluşturun sonra buna sıra gelince deneyimlersiniz. yarım doktor candan eder deyimi şu an tam size uygun. nişanlından böyle bir talep gelirse reddet.
0 oy
tarafından
 Sen basur olma ihtimalin var esin hastalana bikir pislikten malum hem iyi dayaniyon analdan yani kimse yapamaz kolay kolay oraya basildi isede kalcalarin buyur baska bisey olmaz
0 oy
tarafından
 Nişanlın senin bu resmi buraya koyduğunu görse ne yapar seni keser bencede kessin
0 oy
tarafından
 nişanlım olsa, resimdeki gibi kalçaları olsa, bende isterdim
0 oy
tarafından
 Anüs bölgesinde çok fazla mikrop bulunması ve kan damarı yönünden bu bölgenin zengin olması hem kan hastalıklarına yakalanma riskini artırır hem de zararlı mikroplar tarafından bulaşacak hastalıkların erkeğe penis yolu ile bulaşma ihtimalini artırır. Özellikle ters ilişki sonrasında erkeğin mutlaka temizlenmeden kadın ile vajinal ilişkide bulunması çok tehlikeli ve sağlıksız bir durumdur çünkü buradan alınan mikropların direk olarak vajinadan kadına bulaşmasını sağlanmış olacaktır. Ters ilişki bazı kadınlarda psikolojik sorunlar yarabilir bu yüzden partneriniz ile ters ilişki de bulunmamanız hem sizin hem eşiniz için daha sağlıklı bir yol olacaktır aynı zamanda hemoroit yani basur gibi bağırsak hastalıklarının da ilerlemesine sebep olabilir. Erkek için de eşi ile ters ilişkide bulunmak bazen cinsellikten soğumaya kadar götürebilecek sebeplere neden olmaktadır.

Yapmayin gereksiz birsey ve cok günah
0 oy
tarafından
 Elli tane kötü yorum gelir şimdi sana, yok bokunu tutamazsın, çok sağlıksız hijyen değil vs vs , doğru yapıldığı takdirde, hiç bir problem yaşamazsın canım rahat ol. Haftada 2 den fazla yapma hatta 1 yap. Ha peşin peşin söyleyeyim, dini boyutu tartışmasız günah.
0 oy
tarafından
 yırtılma olur mikrop kapma riski çoktur başkada  bir  şey yok
0 oy
tarafından
  link   bu yazıyı kesinlikle okumalısın
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap