0 oy
tarafından
3 yillik bir iliskimiz var 1 bucuk yildir telefondan birbirimizi buşaltıyoruz daha once hic boyle birseu soylemedi şok oldum sasirdim o an birsey demedim bozmak istemedim ama ne dusunmeliyim kotu niyet varmıdır erkekler boyle soylermi kizlar daha once size zevkliyken boyle birseu soyleyen oldumu rahatsiz oldunuzmu hosuna giden falan var mı nasil karsilamaliyim  

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Seks sırasında bu tür kelimeler bir anda ağızdan çıkar ve aslında altında kötü bir anlam ya da hakaret yoktur. Sana onu söylerken bu bir anlamda sahiplenmedir. Tuhaf geliyor biliyorum ama durum bu :) Bazı kadınlar bu kelimeleri duydukça daha da tahrik olurlar.
Eğer hoşlanmadıysan söyle sevgiline, kullanmasın  
0 oy
tarafından
 Evet bazı kızlar bayılır hakaret edilmesine
0 oy
tarafından
 Evet der benim de cok hosuma gider
0 oy
tarafından
 Fantezi olarak düşün yani kötü bir niyeti yok  
0 oy
tarafından
 Sana daha şimdiden orrrrrrrrrrruspu diyen bir erkek evlenince kim bilir neler der neden böyle insanlarla birlikte oluyorsunuz anlamadım.  
0 oy
tarafından
 Bu iğrenç bir durum. Tabi bacım olmanın  ya da  fahişe olmanın hiç bir sorunu yok. Ama birbirini seven bir kişinin bunu birine söylemesi kabul edilebilir gelmiyor.
0 oy
tarafından
 O an söylemesi normal  
0 oy
tarafından
 Zevk anında müstehcen şeyleri söylemeyi kendinde hak görmüş olabilir. Ondan hoşlanıyordur , bunlar seni o... f... yapmaz.  ya da  seni öyle düşündüğü için söylemiyordur.
0 oy
tarafından
 fantezi anında mübahtır, tadını çıkar, sende ona sövv
0 oy
tarafından
 Özele bi gel
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap