0 oy
tarafından
Arkadaşlar bakire değilim ve bakireliğimi çok sevdiğim bir insan için kaybettim. Aldandım, aldatıldım. Asla geri dönüşü olmaz dedim, arada sevgilisinden ayrıldığında istek yolluyor ya da özelden arıyor ama onu istemiyorum. Hatta nefret ediyorum. 6 ay oldu ayrılalı. Benim kendime olan saygım var bakire olmamayı acizlik, ayıp olarak görmüyorum çünkü yaşadığım ilişkiden sonra yüzlerce insanla daha birlikte olmadım, karşılık olarak aldığım para değil aksine sevgi verdim. Büyük sıkıntılar yaşadım ama şu an gayet iyiyim. Bazen düşünüyorum da hissizleşmeye ve yalnızlığı sevmeye başladım iyice. Bundan sonra kimle birlikte olurum diye düşünemiyorum eğer gerçekten bir aşk yaşarsam evlenmeye niyet edersem bunu ona nasıl anlatmalıyım? Yorgun ve olgun bir kadınım. Dürüst ve güvenilirim de. Bakirelik yüzünden bir insan benden vazgeçer mi ben bu kadar iyiyken?  

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Daha önce bakireliğini nasıl verdiysen öyle anlatırsın  
0 oy
tarafından
 Bekarete önem veren birisine denk gelirseniz istemeyebilir ancak sizi anlayan ve değer veren biri bu hatanızı affedebilir ancak unutmayın ki en ufak bir hatanız da bile bunu yüzünüze vuracak insanlarla karşılaşabilirsiniz size tavsiyem bir sonraki partnerinizi iyi seçin.
0 oy
tarafından
 Burda nasıl yazdıysan ona da aynen anlatacaksın.  
0 oy
tarafından
 gerçeği anlatacan kabul ederse eder, etmezse kko dötüne tekmeyi
0 oy
tarafından
 anlatmayacaksın.. diktireceksin.. araya en baştan soğukluk ve sorun sokma
0 oy
tarafından
 Aklı olan evlenmez
0 oy
tarafından
 Yaparken bunlarıda düşünmüşundur herhalde
0 oy
tarafından
 nasıl böyle inanıp güveniyorsunuz anlamıyorum ben  bir  kıza kötü bişi dmeeye çekniyorum bunlar sizi nasıl böyle yatağa atıyorlar onlar böyle keyif sürerken üstüne birde bakire ile evleniyorlar naısl hayat adalet bu ya
0 oy
tarafından
 Bunun sandığınız kadar önemi yok aslında kadınlar fazla dert etmekte.
0 oy
tarafından
 vijdanın el veriyorsa diktir... yoksa söyle...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap