0 oy
tarafından
Neden yani bana fake yakıştırması yapmanız? Ben yaşadığım şeyleri edepsizlikle şımarık  bir  tavırla anlattığım için mi fake oluyorum? Gizli kullanıcı olarak soru soracak olsam siteye neden bir nickname ile üye olayımki? Ben fake olsam yarım  bir  fotoğraf mı koyarım ki? İnandırıcılığı yüksek bir fotoğraf koyarım ya da koymam bile. Hayır burada isim gücüm yok da sizi neden kandırmakla trollemekle uğrasayım? Rahat tavırlıyım cinsellik konuşmaktan çekinmiyorum ve asla yaşamaktan da çekinmiyorum. Bu gerekçeler kimseyi yalancı, troll veya fake yapmaz. sizin abartı bulduğunuz her şeyi yaşadım kıskançlık mı yoksa sizin içinizdeki her saplinliği bastırmanız yüzünden mi bana bu saldırı? Her şeyi yaşayıp açık açık konuşamadığınız için hep aciz kalacaksınız. Bu sitede bana fake yakıştırması bir daha yapılırsa kişiliggime hakaret küfür edilirse artık şikayet edeceğim. Ben kimsenin huzurunu kaçırmıyorum. Siz gizli kapaklı  p*rno izleyip mastürbasyon yaparken ben  p*rno yıldızları gibi yaşıyorum nerdeyse :( lütfen kendinize bir bakıp başkalarına öyle yakıştırma yapın. İğne çuvaldız misali.  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 biz seni cinsel konularda gayet ciddi buluyoruz sen bakma o kızların söylediklerine :D demekki sana karşı bir hayranlık besliyorlarki ondan bu sataşmaları :)
0 oy
tarafından
 Ya zaten bu sitede Cinsel Yaşam diye bir konu başlığı var. İnsanlar  burada diledikleri gibi belli sınırlar çerçevesinde paylaşımlarda bulunabilsin diye. Madem bu konu başlığı rahatsız ediyor bazı insanları veya bu başlık altındaki paylaşım yapan insanları kötü, yalancı veya sahte olarak görüyorlar, bakmasınlar bu başlık altındaki sorulara. Önyargılı insanlardan nefret ediyorum.
0 oy
tarafından
 cinsellik hep gizli kapakli diye ögretilmis
sen ögretyilenin disine cikiyorsun
mesele bu :)
0 oy
tarafından
 bir erkeğin bir bayanda olmasını dileğidiği çekicilikte ve güzelliktesin. senin gibi bir bayanla birlikte olmak hatta sohbet etmek bile çok zor. size hak ettiğiniz değeri , hissi ve anları yaşatacak erkek çok az.
0 oy
tarafından
 bravo herseyi cok güzel anlatmıssın..
0 oy
tarafından
 süpersin bence peki cuckold a nasıl bakıyorsun?
0 oy
tarafından
 Peki Konuşma Şansımız Var mı? :)
0 oy
tarafından
 ıhmm bakim zaten güzel değilsin istediğin gibi anlat sıkıntı yok basit erkekler nefes aln her kıza yavşar zaten
0 oy
tarafından
 Açık değil abes konuştuğun için ve fake olduğun için fake yakıştırması oluyor doğal olarak.
0 oy
tarafından
 sen çoğu türk erkeğinin ütopyasısın oyüzden senin var olabileceğine inanmıyorlar ve feyk olarak görüp yoksayıyorlar
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap