0 oy
tarafından
Şöyle de sorabilirim, ne kadar uzun sürerse o kadar iyidir mi, yoksa penis boyu meselesinde olduğu gibi ne kadar sürdüğü önemli değildir önemli olan yeterince haz alınıp alınamadığı mıdır?  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 uzun dayanamıyorsunuz hemen kuruyorsunuz
0 oy
tarafından
 Benim iliskinim 30 40 dk arasi suruyor ve uzun olmasi hazzimi arttiriyor benide partnerimde. O 3 4 kez bosalirken ben 1 kere de rahatliyorum
0 oy
tarafından
 tam olarak ikisinin dengesi. boş boş uzun sürmesi de kötüdür. her iki taraf için de. haz önemlidir de 2 dk içinde olup bitiyosa pek işe yaramaz
0 oy
tarafından
 Yapılan çalışmalar girişteki bu 3–4 cm’lik kısım ile klitoris arasında sinirsel bağlantılar olduğunu göstermiştir. Bu nedenle kadınlarda cinsel haz merkezi vajina değil klitoristir. Klitorisin uyarılabilmesi için de penisin uzun olmasına gerek yoktur. Kadının mastürbasyon ile keşfettiği direkt klitoral boşalma yanında sonradan öğrendiği vajinal boşalma ise dolaylı klitoral boşalmadır. Vajinal orgazm ise direkt klitoral temasların yanında kadının beyninde başlayan ve tüm bedeni kaplayan bir olaydır yani bedensel boşalmaya ruhsal boşalmanın eklenmesidir.
0 oy
tarafından
 Paralel demişken Allah o feto nun belasını versin.  
0 oy
tarafından
 Önemli olan işlevidir ön sevişme sonrasında yapılacak olan seks doyumluluk oranı artar ve yüksek derece haz sağlar
0 oy
tarafından
 Kocasinin performansina kusku ile yaklasan biri daha. Orgazm oluyorsan dert etme. Sure cok olunca daha siddetli olmaz yani. Bazen ayak üstü kisa surede unutamadigimiz sevismeler oluyor.
0 oy
tarafından
 Hoşuna gitmeyen birşeyler vardır  ya da  pişmanlıklar  
0 oy
tarafından
 önemli olan haz alıp birlikte rahatlamak. çok uzun sürsün veya başka haz alıcam diye sapkınlıklardan uzak durmak.
0 oy
tarafından
 Ters orantılıdır
Haz varsa orgazm çabuklaşır
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap