0 oy
tarafından
Var mı bilen? Mantıklı bir açıklama lütfen. Herkese iyi geceler   

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Oluyor dimi haklısın ben de de oldu  
0 oy
tarafından
 "bu spermler çocuklarım olabilirdi!" pişmanlığı
0 oy
tarafından
 Mastürbasyon da karşında ki ni hayal ediyorsun sadece erken boşalıyorsun ve  bir  gerçeğinden alacağın zevkin %1 ni belki alıyorsun vücudun da bu reaksiyona karşılık ruhsal çöküklüğün oluyor yani ben böyle çözdüm şahsen yaşadım da
0 oy
tarafından
 Genelde öyle  
0 oy
tarafından
 ***.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5001999/

Post Ejaculation Sendromu diye geçer kendilerini adı.

Ayrıca büyük ihtimal dinsel  ya da  toplumsal sebeplerden ötürü hissedilen baskılardan kaynaklı o an isteğe dayanamayıp yapmanın verdiği utançta olabilir. Kendime kontrol olamadım yine gibi.  
0 oy
tarafından
 bende yok
0 oy
tarafından
 Çünkü insan aslen doğruyu bilen bir yapıdadır. Vicdan denilen iç mahkeme her daim doğru nedir yanlış nedir söyler için için insana. Fakat şeytan bazen o kadar yüksek sesle bağırır ki. Nefsi körükledikçe duymaz anlamaz oluruz vicdanımızı ve onun dediklerini yaparız. Sonra iş işten geçtiğinde şeytan hemen terkeder insanı ve işte o an anlarız ki yaptığımız yanlıştı. İşte o yüzden oluyor o pişmanlık.
0 oy
tarafından
 Severek ve isteyerek yapiyor ya da yaptiriyorsan sorun olmamasi gerekiyor.. belki de öğrenilmiş bir koşullanmadan ötürüdür.
0 oy
tarafından
 Kanka yıllardır  seks ayıp ı’ıııh dokunma  seks kötü diye diye direttiler sonra birden keşfettin e haliyle kötü bişey yapıyorum ben hissi oluşuyo
0 oy
tarafından
 bos  bir  heves icin bes dakikalik zevk ugruna basklasim gecirmek
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap