0 oy
tarafından
arkadaşlar ben daha çok yeni evliyim ve yarın akşam çoook özel bir gece olucak . Ama öyle standart ilişkiye gircik istemiyorum çok ama çok ateşli olsun Fantaziler yapmak istiyotrum aklımda belirlediğim bi kaç birşey var ama başkaaa neler yapabilirim ? çılgınlar gbi olsun herşeyi yapabilirim yeterki koçisim mtlu olsun . beyler neler yapabilirim fantaziler söyleyin bna  

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Tüm ışıkları söndürüp yerlere mor ışık veren seyyar lambalar yerleştir.Kapısını üzerinde ince siyah tül bir elbise ile aç. Bundan sonra zaten ne yaparsan yap sıradan bir gece olmaz.
0 oy
tarafından
 Kocana buraya yazdıklarını göster. Artık sen slave o master geceye devam edersiniz :)
0 oy
tarafından
 çok sexy giyin sonra ara sıra firikik ver ona çılgın ol işte masaj yap sonra ilişki ortasında çılgın laflar et beni yee aslanımm benim yeee boğammm :)))))) anladın sen onu ama dikkat et belin kırılmasın :))))
0 oy
tarafından
 zarasutra al kısmet diyip atın
0 oy
tarafından
 ellerini yatağa kelepçele karşısında file çorap giy dans et,streptease yap.sonra da yavaşça ellerini çöz ve sana ne yapabileeceğini gör ;)
0 oy
tarafından
 polis hemsire doktor sekreter vs kiyatfet bul iniforma baya doruga cikartir sizi
0 oy
tarafından
 direk adamın üstüne atla bence
0 oy
tarafından
 yatağa bağla onu. kölen olsun bir kereliğine... duş, açıkalan fantazileri? anal deneme boşver, yatakta hayali de olsa başkaları olmasa iyi olur.

 
0 oy
tarafından
 Oralın hakkını ver yeter bnce
0 oy
tarafından
 ya kızların böyle düşünmeleri bana itici geliyo.bence akışına bırak ya.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap