0 oy
tarafından
Hani bir ilişki yaşarsın, 1 yıl geçer üstünden, erkek başlar artık, olsun mu, zamanı gelmedi mi diye. Yanlız kız kafasında kurmuştur, hayır canım evlenmeden olmazmış demeye:) Bu sefer başlar kavgalar ve kız ya tahammül edemez ayrılır ya da kendini bilmeden birine kaptırır. Evet soruyorum, sence kız iradesine sahip mi çıkmalı, yoksa adama kendini mi kaptırmalı?  

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Evlenecek erkek bunu istemesi alçakça birşey bence yararlanma peşinde insanoğlunun 1 saniye sonra ölmeyeceği garantisi varmı herşeyi düşünmek lazım egoistliğin alemi yok çok istiyorsan çıkarsın meydana hemen düğününü yaparsın mani olanmı? olacak sanki
0 oy
tarafından
 sorgulamaamlı o an ne isterse onu yapmalı... ister evet ister hayır... bu tartışılmaz sadece kişiye göre karar mekanizması değişiklik gösterir...
0 oy
tarafından
 zina
0 oy
tarafından
 Kız kararı neyse bunun arkasında durmalı; erkek de ona ve kararına saygı göstermeli. Zorlayarak birşey yaşanmaz. İki taraf da istemeden de olmaz bunlar. Herkes birbirinin kararlarına saygı duymalı. Ama kız da istiyorsa bunu yapabilmeli, kuru kuruya evlenmeden olmaz deyip de kendini bastırmamalı. Doğal hisleri, doğal akışına bırakmalı, ki ruhlar ve bedenler birbirine kaynaşsın.
0 oy
tarafından
 Evleneceğim helalim olcak kadınsa kesinlikle elimi sürmem ona evlenmeden önce..
0 oy
tarafından
 evleneceğim kızsa yapmam evlenmeden ônce.
0 oy
tarafından
 soru biraz anlamsız bence kızın ne istediğine bağlı canı istiyorsa kaptırır istemesse kaptırmaz
0 oy
tarafından
 Seven katlanır, kız vermesin derim :) Ama zannetmem ki şu zamanda öyle kadın sabretsin. Şimdi kadınlar daha öndeler. Benim neyim eksik, ben de yaşayacağım diye nuri alçoların üstüne atlıyorlar :)
0 oy
tarafından
 Cevap : Olsun benim için sorun değil ama aklında bulunsun :D
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap