0 oy
tarafından
Daha ergenlik dönemimdeyken şerefsiz babam beni para için  bir  adama sattı. Ordan gazino genelev vs e düştüm. Isteyerek değil kesinlikle böyle iğrenç birşeyi kim ister ki zaten. 8 yıl bu işi yaptım. Şimdi 25 yaşındayım bazen mecbur olarak eskisi kadar çok olmasada zorla yapıyorum ara ara bu işi. Bazı genelevden arkadaşlarım evlendi ve bu işi bıraktılar. Diyorum ki acaba benle evlenen olur mu? O evlenenler daha birkaç yıldır çalışanlar yani daha yenilerdi. Ama ben de bu hayattan kurtulmak istiyorum. Para biriktiyorum biraz param olunca ordan kaçarım küçük  bir  ev tutarım kendime bu işi bırakırım vs diye düşünüyorum. Eğer benimle tanışsanız ben de bu işi yaptığımı söylesem beni çok sevseniz benle evlenir misiniz acaba?  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 vay şeref yoksunu baba. allah belasını versin. şahsen ben evlenmem.

THE END...
0 oy
tarafından
 Bazı şeylerin gizli kalması lazım. Kimseye birşey inkar etmek zorunda değilsin. Seni bu saatten sonra gerçekten sevecek insan geçmişini sorgulamaz. Dününe değil seninle yarınlarına bakar.
0 oy
tarafından
 güzel hikaye amacın ne :)
0 oy
tarafından
 rabbım bahtını acık etsın..
0 oy
tarafından
 ben evliyim ama evlenmeden önce böyle bişey başıma gelseydi tabiki evlenirdim. kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez. sevgi ve aşk olduktan sonra sorun olmazdı.
0 oy
tarafından
 Ayni sehirde olmasi cok zor. Baska bir sehir baska bir ortam yeni insanlar. Olur tabiki canini sıkma
0 oy
tarafından
 Olur ya neden olmasin umarim dediğin gibi olur kurtulursun
0 oy
tarafından
 Evlensem bile aklıma geldikçe haykıra haykıra ağlarım herhalde
0 oy
tarafından
 öyle babanın ben neyse ben evlenmezdim
0 oy
tarafından
 evlenen olur ama bulmak zor. Allah yardımcın olsn
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap