0 oy
tarafından
Evet arkadaslar, incanlisiniz ve evlisiniz. Ön sevismede bir birine oral yapaniz var mi? Dinen cinsel iliskide kesin haram iki sey var. Birincisi makattan (anal) iliski, ikincisi kadin regl iken iliski haramdir. Oral iliski hakkinda ne kuranda nede hadisi serifte kesin bir yasak yok  ya da  bu konuda bir bilgi yok. Alimler agiz ile yemek yendiginden ve kurani kerim okundugundan oral iliski hos görmemisler. Mekruh olarak, harama yakin ama haram degil olarak görüs bildiriyorlar. Onun icin sormak istedim. Inancli olan, islamin sartlarini yerine getirmeye özen gösterenler oral iliski yasiyorlar mi? Bende inancliyim, bekarim, bakirim ve evlenmek üzereyim. Onun icin ögrenmek istedim. Gercekten oral kadinlar icin cok mu önemli ve gercekten cok mu zevk vermekte, aynisi erkekler icinde gecerli? Oral yapanlariniz tiksinme falan olmuyor mu? Vajina suyunun tadi nasil,  ya da  tek klitoris mi uyariliyor? asagiya fazla inilmeden, vajina giris kismina varmayip tek klioriz mi dil ile dudakla uyariliyor? Kusuruma bakmayin acemiyim onun icin detayli bir sekile cevaplandirirsaniz sevinirim, tabiki gizli olarak. Vajinanin kokusu nasil, sözde erkekleri tahrik edermis, bu dogrumu? Tesekkürler.  

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Benim vajina kokum güzel tuzlu ekşimtrak mayhoş  bir  tad bence güzel eve hiç yaşamadım ama evli çiftler renklendirmek için yapilmali
0 oy
tarafından
 Evet.
0 oy
tarafından
 Haram mı bilmiyorum ama yapmasan daha iyi. Sonuçta kendin de yazmissin kuran okuyoruz yemek yiyoruz agzimizla. Gerek yok böyle şeylere..
0 oy
tarafından
 Kadınlar sizin tarlanizdir onlara dileğimiz gibi dalın (anal-adet hariç) diye biliyorum sıkıntı olmaz yani
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap