0 oy
tarafından
Arkadaşlar beni Facebook'tan birisi ekledi kim bilmiyorum 4:30 a kadar çıplak fotoğrafını atmazsam aileme falan ulaşacakmış.2 dk içinde Facebook hesabımı hackledi. Evime prezervatif falan yollayacakmış. Site güvenlikli bir şey sipariş ettiğimizde güvenlik arıyor ve bunun bizim sipariş edip etmediğimizi soruyor o yüzden evime bir şey gönderemez ama ip adresimle ve aileme ulaşmakla tehdit ediyor. Suçsuz yere ailemin güvenini kaybetmek istemiyorum lütfen beni hiç bir şekilde bulamaması ve aileme ulaşamaması için ne yapabilirim yardım edin lütfen acil!!  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Sen adamla hiç konuşmadıysan bir hatan yoksa veya kötü bir sohbet etmediysen seni neyle tehdit edebilir ki? Asıl sen o tehdit mesajlarını polise göstermelisin bakalım o mu daha iyi adres buluyor yoksa polis mi?
0 oy
tarafından
 2 dk içinde hackledi derken?  bir  dakika bu bir dünya rekoru olsa gerek. Benim bilmediğim yeni kodlar mı yazıldı facebook hakkında :D Sakin ol ve detaylı anlat demek isterdim ama seni tanıyan biri olması muhtemel çünkü telefonunu bulması imkansız. birisi sana eşşek şakası yapıyordur
0 oy
tarafından
 dediklerini yaparsan hele çıplak foto yollarsan ömür boyu kurtulamazsın. seni yakından tanıyan birisi bence. yanında biber gazı olsun. sokakta önünü keserse sıkarsın suratına.
0 oy
tarafından
 ne mallar var yaa su facebook u kullanmayın artık onun oyununa da gelme boşver elinden geleni ardına koyma de
0 oy
tarafından
 Bu tarz durumlarda genelde savcılığıa suç duyurusunda bulunuyoruz arkşadaşım. Tavsiye edilir.
0 oy
tarafından
 Sabit ip adresin yoksa nazıl bulacakmış ki?
0 oy
tarafından
 Tediğin bir nane var demek ki
0 oy
tarafından
 Bir şey olmaz korkma büyük suç bu yapamaz öyle bir şey
0 oy
tarafından
 Numarasini iste sonra bize ver bizde onu taciz edelim
0 oy
tarafından
 Bu kişi gerçek bir hacker ise herşeyi yapar salak kızım senin bilgisayarına girmek o kadar kolayki illaki resimlerin vardır!!!  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap