0 oy
tarafından
merhaba size bişey danışcam.ben eşimle 10 senelik evliyim.birde oğlumuz var.çok iyi bir insan.insan olarak sevip değer veriyorum.ama onla beraber olmak istemiyorum.tamamen soğuğum.buda sürekli tartışmamıza yol açıyor.ama iyi biri benide seviyor.ama ben sadece arkadaş gibi olmak istiyorum.bana dokunmasın yeter diyorum.ama oda erkek ihtiyaçları var.ben karşılayamam.çünki istemiyorum onu.sizce nasıl bir yol izlemeliyim.?  

56 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Eğer evlendiyseniz ikinizin biribiriniz üzeinde hakkınız var erkekğin cinsel ihtiyacını karşılamalısınız sizinde ihtiyacınızı erkek karşılamalı , sorun nereden kaynaklandığını açıkca biribirinizle tartısınız ortada çocugunuz da var. Erkek bayansız yapamamz.
0 oy
tarafından
 valla eşinle sevişmek istemiyorsan eşinin yapacağı çapkınlıklara göz yumacaksın...
0 oy
tarafından
 Dokunmasın bana yeter yazmışsın her yere,bu kadar iğrendiğin insanla nasıl çocuk yaptın bilmiyorum.Boşanın acilen.
0 oy
tarafından
 pekı sen ne yapmak ıstıyorsun daha once cınsel ıstısmara felan ugradın mı onların da etkısı olabılrı zamanla gun yuzune cıkabılır sorun o da olabılır

 
0 oy
tarafından
 öyle bi çözüm yoktur zevk almanın yolunu bulcaksın eşinle.
0 oy
tarafından
 ortaya şöyle bir sonuççıkıyor...sen sevişmek istemiyorsun ama yaradılış kanunu bu dürtülerini nasıl gem vurmayı düşünüyorsun...başka evlilik mi yapacaksın ?
0 oy
tarafından
 10 yıllık evlimi Yaşın kaç ki ? neden çok mu tiksiniyorsun neden beraber olmak  istemiyorsun ki :)
0 oy
tarafından
 Hayatınızı daha anlamla hale getirin. 10 sene önce onu severek evlenmediniz mi ? Çocuk yaparken aşık değil miydiniz ? O zaman da mı tecavüz gibi oldu da çocuğunuz oldu ? Bence aranızdaki ilişkiyi güçlendirin. Romantiklik heyecan katın..
0 oy
tarafından
 ikinciyi almasına izin ver
0 oy
tarafından
 Ayrılın o zaman.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap