0 oy
tarafından
Arkadaşımı aratırken dikkatimi çekti bildigin baska evli ciftler ariyor. Eş degişimi için. Kim namusunu başka biriyle paylaşır ki? Ben mi hala kapalı kutuyum yoksa bunlar mı aşmış artık bilemedim! Sizce de terbiyesizlik değil mi? Sayıları da az değil..  

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Herkesin kendi tercihi , sana zararı yoksa boşver düşünme
0 oy
tarafından
 kişilk ve karakter meeleşı bu millet aşmış kendını
0 oy
tarafından
 Eşini başkalarıyla paylaşan insan p*z*venktir şerefsizin önde gidenidir.
0 oy
tarafından
 malesef 6 yaşındaki çocuga cinsel tacizde bulunanları gördükten sonra ve o taciz edenlerin ceza almadıklarını gördükten sonra bu çiftler bana çok normal geliyor sonuçta  burada herkez memnun yaşlarıda musait
0 oy
tarafından
 Onlar bildiğin p...
Anlayın işte.
0 oy
tarafından
 Onları hayvan bile yapmıyor. Ama şimdi'ki gençlerin evlenmeden anal oral vajinal  seks  yapması'da aynı namussuzluğa giriyor.
0 oy
tarafından
 sapık onlar ruh hastaları.
0 oy
tarafından
 Sorun sende değil karisini kardeşini satan bozduran eş degistirenler değil bu herifler pisligin teki ama bunun böyle olmasını saglayan da kadınlar ve onların doyumsuz istekleri ama bu demek değil o herifler o. c ddeğil ulan namusunu paylaşan heriften adam olur mu be?
Bu ben bilmem eşim bilir yarışması varya tabak atma mıydı neydi adam atıyor vuramiyor kadin ona aşkım beni başkasıyla olurken düşün vurursun diyor ...
0 oy
tarafından
 Allah korkusu yok
0 oy
tarafından
 Bana adam gel önce eşimi yap seyredeyim sonra ben eşimi yaparken sende beni yap diyor.. Böyleleri de var ne yazık ki.. O yüzden Netlog dan çıktım..
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap