0 oy
tarafından
Üçüncü ayımızı doldurduk daha. Doktor bebeğe herhangi bir zararı olmadığını söyledi. Pozisyon sıkıntısı yaşayana kadar devam etmek istiyorum. Ama ben daha özel bir soru sormak istiyorum. Erkek,  hamile eşiyle ilişkiye girerken bir fark hisseder mi? Ne bileyim iğrenir mi mesela? Ya da eşini çekici bulur mu? Biraz daha hassas olunması gerek. Bu erkeği bunaltır mı? Kuruntu yapıyorum sanırım ama eşim sadece ben istiyorum diye benimle birlikte oluyormuş gibi  hissediyorum. Sanırım canımı yakmaktan korktuğu için pek istemiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?  

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
 hamile iken ayrı bir zevkli olur heralde diye düşünüyorum ki biz daha hamile olmayanı bulamadık oda ayrı bişi. son 1 - 2 ay a kadar devam go go go :) dogum cok zor bişi Allah yardım etsın bacım.
0 oy
tarafından
 hamilikte cinsel isteğin artma ya da azalma oldu mu?
0 oy
tarafından
 Artık sen onun için dünyadaki en güzel kadınsın çekicilikte son sınırsın, sadece doğum sonrası kilolarını veremezsen birazcık kötü hissedebilir, senin bu soruyu yazarken aklına acaba başka kadınlar mı var ki bu kadar isteksiz diye düşündüğünü düşünmekteyim, ama öyle bir şey olacağını asla düşünme çünkü sana ne kdar bağlıysa şu an o bağlılığın 10-20 katı daha fazla bağlı sana
0 oy
tarafından
 2 canlı olduğun için eşin sana karşı hassas davranıyordur kuruntu yapmana gerek yok o bir baba sen anne olacaksın sen ona dünyanın en tatlı meyvesini vereceksin tabiki zarar görmeni istemez seven erkek kafaya takmaz böyle şeyleri rahat ol kendinide stresten uzak tut bebeğide etkiler  
0 oy
tarafından
 Hamilelikte cinsellik yaşanıyor ilk 3 ay kadın kendini çekermiş geriye koruma iç güdüsü olarak sonra ilk 3 aydan sonra cinselik artışı vardır sonrada yine koruma içgüdüsü vardır diye biliyorum.
0 oy
tarafından
 O ayri bir haz tahrik verici olur
0 oy
tarafından
 son bı aya kadar yaparsınız. ama sız bılırsınız. cocuk gamzelı olur sonra. :D
0 oy
tarafından
 Pompiş mikili filmlerde 9 aylıklar bile şey ediyor
0 oy
tarafından
 dahada ilgimi çekerdi heralde bilmiyorum bekarım.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap