0 oy
tarafından
Toplumuzun geneline cinsel bir tabu hakim. Bu durum insanların hayatlarını ve geleceklerini de etkiliyor. Cinselliğin konuşulması bile ayıp, yasak, günah olan bir toplumda evlendikten sonra sağlıklı bir cinsel hayat bekleniyor.

Cinsellik yaşamak isteyip de yaşayamayan kızlar! Aslında toplumu bu hale getirenler erkekler! Ayrımı yapanlar da erkekler, sebep olup uygulayanlar da erkekler bence. Şimdilerde bu tabu bi kısım insan tarafından yıkılmış durumda. Ama maalesef ki toplumun genelinde böyle bir şartlanma var.

Bunu nasıl yeneceğiz ya da bu toplumda sıkışıp kalan kızlar daha çok ne yapmalı? Toplumdaki bu ikilik nereye kadar gider sizce?  

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
 eğitim şart
0 oy
tarafından
 Cinsel tabunun yıkılması çok zor.(Bizim ülkemizde)Buda toplumdan kaynaklanıyor.Çağdaş bir toplum olsak bunları sorun etmezdik.Ülkemizde genelevlere bakarsanız ne kadar hijyensiz,pis olduğunu görürsünüz.Buda devletten kaynaklanıyor.Ayrıca erkeklere bu kadar yüklenmeyiniz :)
0 oy
tarafından
 O zaman ilk senle başlıyalım tabuları yıkmaya :D
0 oy
tarafından
 Çok güzel ve özen gösterdiğim bir konu günün sorusu olması lazımdı bence bu.
0 oy
tarafından
 Eğitim düzeyi yükseldikçe, kız çocukları da okudukça tabuların yıkılması kolay olur. Erkeğe de büyük görevler düşüyor bu konuda. Evlendiğinde eşine anlatmalı bazı olayları.
0 oy
tarafından
 erkekler hıyarlık edip yattıkları kızları deşifre etmezlerse kadınlarında tümü cömert davranıp her erkekle yatar olay bu kadar basit güven ve fişlenme korkusu kimse o. diye anılmak istemez... erkekler yattıkları kızları deşifre etmeseydi kızlar böyle çekingen korkak olurlarmıydı? hiç sanmıyorum bence olay bu...
0 oy
tarafından
 Valla yık da arkandan birilerinin gelmesini bekleme :) Bu iş oldukça bireyseldir, hadi ben sevgilimle yattım hepiniz sevişin lan denmez :)

Öyle çok tabu yıkan gördük de, seviştiği oğlanla olmayınca sonraki aşklarına zor anlatırsın. Kıvranırken de ben seni görmek isterdim :) Çok kızı izledim ondan biliyorum, ha güçlü duracaksan, Yaşadım ne var lan diyeceksen o kadınlara da helal olsun ;)

Ama sonradan namus ne, kızlık ne, aşk ne çok sorgularsın. Dikkat et, dalgalar taşları da kenara savurur ;)
0 oy
tarafından
 Maalesef sorun birazda biz kızlarda namuslu olmakla özgürlügü karıştırıyoruz biraz tabii buna erkek - kız ayrımcılıgıda eklenince bu tabu yıkılamıyor
0 oy
tarafından
 Bu sorunun cevabını bulabilmek için... Önce düşüncelerin sonra Özgürlüğün hakim olduğu bir T.C yaşamak lazım... Burada ne kadar ne diyebilirzki... ?
0 oy
tarafından
 ne alaka bütün suç erkeklerdemi ?
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap