0 oy
tarafından
Bana hakaret eden, değer vermeyen, seni sevmiyorum, git yuvanı kur mutlu ol benden uzak dur diyen, sevilmemek istenilmemek bu kadar zor mu diyen adam bugün beni tamamen hayatından çıkarttı. Son kez de olsa öpmek istedim izin vermedi 7 yılımızı sildi attı. Son sözü şuydu; git kimle ne yapıyorsan yap istedinlede yat evlen sevgili ol ama benden uzak dur beni asla arama numaramı sil dedi.

Onu nasıl geri döndürebilirim ayaklarımı kapanmasını benden aşk dilenmesini istiyorum nasıl başaraçam? Ona bu sefer ben, defol istemiyorum seni demek istiyorum.

şu ana kadar  hergün her saat arıyordum. Gururumu yerle bir ettim..Eğer kullanılmasaydım umurumda olmazdı ne söylediği ama gel gorki ...  

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
 yani bu iş bitmiş... ne yapsan boş ...

ama daha öncesinde adama ne yaptıgında önemlii
0 oy
tarafından
 birlikte olduğunu öğrenebileceği birisiyle birlikte ol,erkekler değer vermeseler bile exlerini biriyle seviştiğini düşününce sinirlenirler,kıymete biner o kız yine..exini severken başkasıyla bişeyler yaşamayı için alır mı bilmiyorum ama %100 garantili yöntem
0 oy
tarafından
 canını bu kadar sıkma onu aramaktan vazgeç hayata dön unut demiyorum ama sindir ve sabret eninde sonunda kıymetini anlar
0 oy
tarafından
 Onun dediğini yap. Git birini bul hayatını yaşa. Değmezmiş de olsun bitsin. Sana 7 sene sonra bunu yapana ancak bu lazım. İnsanın hayatta her istediği olmuyor. O sana gelip asla aşk falan dilenmeyecek. Bunu kabul et ve yoluna seni hak eden biri ile devam et.
0 oy
tarafından
 ımmm napolyon abim dogru sölemiş.

zafer; savaşta kovalayan aşkta ise kaçan erkeğindir...

o kacacak sen kovalayacaksın  taki o bigun abaza kalacak ve seni yeniden düzmek isticek ozaman gelcek:D
0 oy
tarafından
 neden ayrılmak ıstedı senden.. bu kadar ağır neden konustu sebebı olmalı
0 oy
tarafından
 Artık iş işten geçmiş..Resmen onun fino su olmussun..Adam seni kapının önüne koymus sen hala sonkez öpme peşindesin.Bırakın bu işleri.Anne babalar sizi başkalarının malı olsun diyemi doguruyo.!
0 oy
tarafından
 Valla bunları söyleyebildiğine göre tek sebep var "Aldatmışsın" 7 yıllık bi ilişki yaşayan kişi böyle sözler kolay kolay etmez. Ama hala düşündüğün şey o beni nasıl bırakır ben ona tekme atmalıydım. En kısa zamanda pazara uğrayıp 2 kilo "onur" al.
0 oy
tarafından
 ne yapsan da dönmeyecektir. Öfkeni yatıştırmalısın.
0 oy
tarafından
 Siz aramayın onu eninde sonunda eğer birini bulamaz ise size yalvarır geri döner ama bu zaman alıp.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap