0 oy
tarafından
Herkese iyi geceler,
Adımı vermek istemiyorum. Küçük bir butik işletmecisiyim. Eşim parası olan bir adamdır ama ondan asla para istemedim özellikle bu yönümü çok seviyor. Evin her giderine ikimiz de ortağız.
3. Yılımız ve artık benim burama kadar geldi. Denemediğim hiçbir yol kalmadı ve yorum yapmak için kullandığım bu sitenin bana yorum yapma zamanı geldi diye düşündüm.
Eşimle cinsel birlikteliğimiz gayet güzel. İlişkimizin ilk yılında günde 10 a kadar birlikte oluyorduk. şu an daha az. Ancak eşim bu yıl beni arkadaşlarıyla aynı odada geceliğimle kitliyor, benle olmasan kimle birlikte olurdun gibi gibi sorular soruyor. Bu durumdan rahatsız olduğumu ona çokça söyledim o da beni paylaşmak istediğini söyledi. Ben sadece onun olmak istiyorum. Telefon geçmişinde beni paylaşmak için sitelerden adam aradığını görünce artık şok oldum ve sizinle paylaşmak istedim, bu sevdadan onu nasıl kurtarabilirim?  

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Fantazileri derin birisi, kabul ettiğin an sonu gelmez ve düşüncelerin zamanla değişecek iste veya isteme vücudun isteyecek, kameraya çekecek, fotolarınızı paylaşacak, sonu gelmeyen bir yol. Seçimini yap, ya terket ya kabul et ve uzun, zevkli bir yolculuğa hazır ol. Çok var böyle, tahmin ettiğinden çok.
0 oy
tarafından
 Üçüncü kadın mı erkek mi?
0 oy
tarafından
 Terkett
0 oy
tarafından
 takma kafana
0 oy
tarafından
 Cok uzucu bi durum gerçekten aslında ben orda olacam varya senin yerine onu s... aklı basına gelirdi
0 oy
tarafından
 Eşinizin ciddi anlamda bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Fantezisindeki ısrarından dolayı değil, bir kadına üstelik kendi eşine psikolojik baskı yapıp artık taciz ederek bir şeyleri zorla denetmeye çalışmasından... Özgür iradene karşı çıkıp seni kullanmak istemesinden dolayı, ona bu konuda ne kadar ciddi olduğunu göster artık. Eşini paylaşmak isteyen erkek de ne bileyim, mide bulandırıcı resmen.  
0 oy
tarafından
 Buyrun cenaze namazına
0 oy
tarafından
 Gercekden yanmissin sen ya  
0 oy
tarafından
 Sizi, eşinizi ya da ilişkinizi tanımadan yorum yapmak yönlendirmek çok dogru olmaz. Ayrıca sizi ya da eşinizi yargılananların da doğru yaptığını düşünmüyorum. Bu tip sorunlarda iletişim en sağlıklı çözümdür. Eğer konuşma yoluyla çözüm üretemediyseniz bir aile terapisi ile görüşmenizi öneririm.
0 oy
tarafından
 İnsan karısını nasıl paylaşır yav, ben f*ck buddy i mı paylaşmam mk
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap