0 oy
tarafından
Mesala magnum dondurma veya bilek kadar?  

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Kardeş 12 ile 18 arasında bir ölçü yeterli bence 18 den fazlası zarar 12 den azı da zarar ancak 10 cm kızı tatmin eder fakat penis ilişki sırasında çıkabilir ondan dolayı 12 alt sınır
0 oy
tarafından
 Bi sevistigim adamın ki serçe parmagim kadardı yani hiç zevk vermiyodu. Bi tanesi de aşırı büyüktü çok acitiyodu. Yani boyutu orta olmalı  
0 oy
tarafından
 Patlıcan ????????
0 oy
tarafından
 yahu vulva ve penis parmak izi gibidir. her insanda farklıdır. bir eşi yoktur. standardı olmayan bir şeyin ideali olur mu. ideal belirli standartlar için geçerlidir.

ayrıca genital organlar görsel beğeniye sunulacak organlar değil. o nedenle de şeklinin çok anlamı yok çünkü amaca uygun olmaz.

cinsel haz için de zaten ölçünün anlamı yok

sözün özü şudur.
boş işlerle uğraşmayın. ölçü şekil renk saçma sapan işler.  
0 oy
tarafından
 kadınlar 20 cm ve kalın ister
0 oy
tarafından
 19 20 cm
0 oy
tarafından
 Ne uzunu ne kalinı içinde fazla kalanı iyidir
0 oy
tarafından
 Alabildikleri kadar. Bu gözler 16 yaşında koca şarap şişesini sokan kızı da gördü, 28 yaşında kendi bileğini sokan karıyı da. Limitleri zorlamaktan acıdan haz alıyorlar ve anında boşalıyorlar.
0 oy
tarafından
 ???? kadar ????
0 oy
tarafından
 Erkek arkadaşımın 18cm gayet memnunum. Eskisinin 11idi memnun değildim bu sebeple ayrıldık zaten. Boy boy hepsini deneseydim en iyisinin hangisi olduğunu saptayabilirdim ama Sadece 2 tane olduğu için bu boylar hakkında yorum yapabilirim sadece.  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap