0 oy
tarafından
Arkadaşlar daha önce deneyimlerim oldu bu sevgilimle yaklaşık 2 yıldır birlikteyi herşey mükemmel gidiyor. Öğrenciyiz ikimizde  şimdi 1 yıldır sürtündük seviştik oral yaptım delirttim bir kaç sefer giriyordum hatta vazgeçtim kendimi frenledim ama sevgilim artık kadın olmak istiyorum dedi bizde yılbaşı gecesi plan yaptık manası olsun ilişkinin diye yıl başı gecesinde birlikte olacağız. Şimdi ıslalığı oluyor ben oral yaparken dikkat ettim bir et parçası gibi bir rşey var iki parçalı zar tam olarak bumudur? 17 cm benimkinin büyüklüğü sizce çok canı yanarmı... onu defalarca boşalttım oral yaparak o konularda uzmanız her ikimizde ama arkadaşları korkutmuş bunu en yakın iki arkadaşınınkide çok acılı geçmiş ilk deneyimleri, çok acırmı diyiyor ne yapacaz bilemedim canı yanmaması için. alkol alacağız bu arada onun etkisi olurmu?  

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
 kardeşinde okuyormu biyerlerde,yada okuyacakmı
0 oy
tarafından
 Kasıldığını hissedersen bırak
0 oy
tarafından
 sen alkol alma sevgılın alsın ama sarhos olmasn
0 oy
tarafından
 dostum hersey senin elinde eger kıza bir ön hazırlık yaparsan ön sevişme gibi iyice sulanırsa fazla acımaz erkekte bitio işş
0 oy
tarafından
 tuhaf içimden bir his bu olayın yıllar içinde onun canını acıtacağını düşündürdü..fiziksel acı geçer ama..
0 oy
tarafından
 Hayal dünyanı :)
0 oy
tarafından
 Bi anlik bir aci olucaktir ama zevkten anlamaz bile. Yeterki önce oral yap
0 oy
tarafından
 iyi bir ön sevişme ile hiçbir şey hissetmeyecektir. ki zaten istekli vs. demişsin bir şekilde rahatlamasını da sağlarsan gerçekten acı falan hissetmez.
0 oy
tarafından
 Olm yapma etme kızın başına çok iş açarsın. Yazık etme kıza. Seviyorsan adam gibi sevmeyi dene
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap