0 oy
tarafından
Bence gayet normal olan merak. hele ki etrafta boka püsüre kezban yaftası yapıştıran, kız arkadaşıyla türlü türlü pozisyonlara girip evleneceği kızın bakire olmasını isteyen türk erkekleri varken. şurası az biraz eğitimli insanların olduğu bir oluşum değil mi? ulan burada bile sayfa sayfa milletin memesi poposu kızlığı kadınlığı konuşuluyor, bu kafadaki adamlara mı merak salalım?

ayrıca ağzından salyalar aka aka elin rusunu, ukraynalısını her seferinde bizimle kıyaslarsan türk kızlarında da yabancı erkek merak olur pek tabii. demem o ki türk kızlarını yabancı erkeklere iten bizzat sizsiniz sevgili türk erkekleri.

Evet siz? Ne düsünüyosunz bu konuda :)  

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
 ben böyle şeyleri düşünerek kafamı yormuyorum
0 oy
tarafından
 haklısın bakıyorum haksız bir yer bulamıyorum
0 oy
tarafından
 Hersey isteyebilirsin tani dogal hakkin tabi. Ama unutma turk kızını yabancı erkek turk erkegini yabanci kadın cekemez.
0 oy
tarafından
 Genelleme yapmak doğru değil, herkes layığını bulsun...
0 oy
tarafından
 sünnetsiz seviyorsa ayrı bizi ilgilendirmez
0 oy
tarafından
 bu merak, bir baska turk kizinin konuyu ballandirmasiyla baslar.
ama en ic cekilen nokta, yabanci erkek cocuklarinin, kizlari yatakta en az kendileri kadar dusunduklerinin ogrenildigi noktadir. kiz milleti, demek oyleleri de varmis der. konuya sanki discovery channel izliyormus gibi yaklasir, yani sonra hayata kaldigi yerden devam eder.
0 oy
tarafından
 Umrumda degil kalanlar yeter
0 oy
tarafından
 ukraynalı hatunlar size takla attırır hemde her konuda :)
0 oy
tarafından
 oturun oturduğunuz yere. ne erkekler türk kızından iyisini bulamaz nede kızlar türk erkeklerinden iyisini bulamaz. birileri arada takılıyor diye bu kadarda ciddiye almayın.
0 oy
tarafından
 Klasik Türk kızı diyesim geldi. Tamam sizler mükemmelsiniz, böyle bir soruda bile halen kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Boşuna kezban demiyorlar...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap