0 oy
tarafından
Merhabalar ben yine hamile kalmış olma korkusu  yaşıyorum maalesef :( ve hamileysem çocuk kimden onu da tahmin edemiyorum. En iyisi anlatmak.

20 Nisanda bu aşık olduğum erkek arkadaşımla ilişkiye girmiştik, prezervatif kullanmamıştı içine boşalmam diyerek. Ve kucakta pozisyonunda yani onun kucağındayken birden durdu ve beni belimden tutup fırlattı. Meğer boşalmış spermler içime akmasın diye kaldırıp atmış beni. Neyse sonra peçeteyle sildi yarım saat sonra tekrar aynı pozisyonda ilişkiye girdi ve yine aynı şey oldu boşaldığında kucağından attı beni. Ama ben yine de korktum bir iki damlası içime sızmıştır diye, bu yüzden 24 saat sonra ertesi gün hapı alıp içtim

Ikinci ilişkim ise 4 Mayıs ta başka bir erkek arkadaşımla oldu, ama bu prezervatif taktı neyseki, prezervatifsiz ilişkiye hiç girmedik. Hep içime boşaldı kendini geri çekmedi ama nasılsa prezervatif var diye rahattık. Prezervatifte yırtılma gibi  bir  durum da olmadı ama prezervatifleri değiştirirken ya dikkatli davranmadıysa ve menilerini bulaştırdıysa diye korkuyorum çünkü ellerini yıkamadı yeni prezervatif takarken.  bir  de prezervatifler sızdırma yapabiliyormuş ya boşalırken içime sızdırdıysa? Bütün bu korkularıma rağmen sık sık ertesi gün hapı kullanmak zararlı diye bu ilişkimden sonra ertesi gün hapı içmedim çok korkmama rağmen.
En son reglimi 10 Nisanda olmuştum yani bugünlerse benim regl olmam lazım ama olmuyorum :( Göğüslerimi büyütmek için 20 gündür doğum kontrol hapı içiyorum acaba o hormonlarımı etkileyip reglimi geciktirmiş olabilir mi? YOKSA BEN HAMILE MIYIM? ÇOK KORKUYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN VE FIKIR VERIN BANAA.  

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
 sevgilin keseyide bizemi attırıyorsun doktora git doktora.
0 oy
tarafından
 Allah analı babalı büyütsün.
0 oy
tarafından
 Test yap
0 oy
tarafından
 pardon sen naptın ya resmen hormonların agzına etmişsin
0 oy
tarafından
 değilsin merak etme korkma. doğum kontrol hapı ve ertesi gün hapı almışsın o yüzden düzensizlik olmuştur. yakın zamanda başlar mutlaka.
0 oy
tarafından
 burdan anladığım kadarıyla iki haftada bir farklı bir erkekle ilişkiye giriyorsun... :)
0 oy
tarafından
 Anlatımın oldukça realist..Şaşırdım..

*Boş ver napıcan babasının kim olduğunu?
0 oy
tarafından
 Hamile degilsin.
Haplardan adet duzenin bozuldu.
Sen bir kasarsın.Cunku sevismek degil s.kişmek istiyorsun açık açık..Ar yok sende..
0 oy
tarafından
 zannetmem.çünkü hem ertesiğün hapı almışsın.hem dogum kontrol hapı almışsın.madem bu kadar farklı ilişkide bulunuyon.hep korun sende.adet düzenini bozmuşsun.olursun yakında.ilaçlar geciktirir.
0 oy
tarafından
 Ertesi gün hapi yaklasik on gun kadar gecikme yaptirio korkma
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap