0 oy
tarafından
evet yabancı hatunların göğüsleri top gibi ve dehşet bir güzellik var popo desen o biçim bizim türk hatunlarının popo ve göğüsleri o derecede değil niye böyle bu allah vergisimi öyle yoksa amaliyat falan filanmı :D  

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
 bizden daha çok spor yapıyorlar
0 oy
tarafından
 Genetik,sağlıklı beslenme,spor vs vs
0 oy
tarafından
 Genetik. Annelerine bakarsan fark edersin. Kadın 40-45-50 yaşında ama hala kızı kadar taş.
0 oy
tarafından
 onların alışı kuvvetli o yüzden olsa gerek :D
0 oy
tarafından
 hacı yabancı hatun demişsin fakat bu yabancı hatunlar! tv'de gördüklerinse onlar manken oyuncu filan zaten. onun dışında abarttığın kadar değiller.
0 oy
tarafından
 yabancı kızlar hem kendilerine daha çok vakit ayırabiliyorlar hemde bedenlerine daha rahat gösterecek şekilde yaşam tarzları var .bizim kızlarınmız onlar gibi bedenlerini sergilemek zorunda değiller ve bizim kızlarımızada yakışan bir durum değildir .

yabancı kızlar para kazanmanın ne olduğunu bilmezler .çok dürüst para kazananda vardır ,çok yanlış işler le para kazanan da vardır .onların yaşama bakış açıları çok farklı .

bizim kızlarımız bir çok ülke lızlarından iyi ahlaka sahipler aslında .
0 oy
tarafından
 onu bunu bilmem benim gibi fiziği olan bir kadın görmedim
0 oy
tarafından
 genetik özellikleri hepsi olmasada büyük kısmı dedıgın gıbı
0 oy
tarafından
 ülkemizdede çok güzel fizikli kadınlar var,ama rusların güzelliği başka bu kesin(ülkemizdede ruslar kadar güzelleri var bayanlar alınmayın sakın)
0 oy
tarafından
 O bahsettiğin yabancı hatunların yanındaki erkeklerinde göbek kasları benim çok ilgimi çekmiştir.Ameliyat olmasın sakın ? !  ( Anlayana )

 
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap