0 oy
tarafından
Sevgilimle tüm şehri ayaklarımızın altında görebileceğimiz bir yerde oturuyorduk . 1 metre falan boyunda bir betonun üstündeydik bi anda indirdi sarıldık ve direk bana yaslandı . hani çok kızarım böle şeye ama artık dayanamıyorum sana bi bakışın bile deli ediyo şu fizğin ruhun herşeyin karşısında eriyorum  diyerek daha da üstüme geldi . arakm beton hani gidecek bi yer yok . öpmeye başladı ve hani ne bırakıyo ne öpmeyi bitiriyo nede eli rahat durdu. ilk defa o anda sesimi çıkaramadm . bırakmamı ister misin dedi ama öyle bi niyetide yoktu sesimi de çıkaramadm . kafamı omuzna koydm çok utandığımı anladı ..  o anda gerçekten çok tuhaf oldum bi yanım çok kızsada bi yanım bırakmasını hiç istemedi . acaba benim hakkımda ne düşünüyordur bu sessizliğime ?  

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
 tuhaff bi durum
0 oy
tarafından
 hoşuna gitmiştir bence.
0 oy
tarafından
 hoşuna gitmişdir ne düşünecek..ne var bunda..
0 oy
tarafından
 Ne kadar cok 'hani' kullanmissin :/

Urkek oldugunu dusunuyordur veya sevgilinde buraya gelip soru acabilir.

-Kiz arkadasim beni delirtiyor ama yanasmadi ve utandi.

Diyerekten.
0 oy
tarafından
 sazan.avi
0 oy
tarafından
 Eleman azgin bence. Gercekten kalbinde bir sevgi olsa, Aman sarilip opeyim, poposunu avuclayim, goguslerini minciklayim demez. Saclarini oksar, dudaklarinin kenarina kucuk buseler kondurur. Bu eleman skor yapacak seninle. Niyeti o. Uzaklas bence.
0 oy
tarafından
 Aldanmayın erkeklere konu cinsellik olduğunda  tek ayak üstünde 40bin yalan ,iki ayağının üstünde sınırsız yalan söyleme özellikleri vardır.
0 oy
tarafından
 Sessizliğin hoşuna bile gitmiş. Olan olmuş.
0 oy
tarafından
 sesını çıkarsanda bısey deısmıcekmıs kı canım onun nıyetı saten bellı senın hakkında ne dusundugunu bılemem ama muhtemelen umrunda dıılsın
0 oy
tarafından
 hoşuna gittiğini düşünmüştür
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap