0 oy
tarafından
Tüm reklamlar, kadınlar, erkekler... Herkesin derdi bir penis. O reklamlarda güzel ve seksi kadınlar oynuyor, herkes bir kilo verme derdinde, aman neymiş kondom erkekleri rahatsız etmesin diye kadın kondomu! Erkeklerin zaten bacak arasına isim bile vermesi iğrenç bir şey. Vajina kötü bişey gibi gösteriliyor tüm o küfürlerle (tüm kufurlerde  bir  penis olmasa da vajina var zaten ama biliyorsunuz) eziliyor ama penis yüceltiliyor güçlü gösteriliyor. Men's world diyorlar nedeni ne acaba: penisleri var kadınların yok. Ve bu bir eksiklik gibi söyleniyor
Ama kimse şunu demiyor "Senin de vajinan yok be kuzum. Dogum yapamassin. Küfürlerin hepsi sana odaklı değil."
Feministler gibi kadın üstündür falan demiyorum ama ezilmekten sıkıldım, resmen erkeklerin obje ve oyuncak olarak görmesinden sıkıldım, artık gücün kullanılmadığı mesleklerde bile erkeklerin kayirilmasindan sıkıldım. Kadının dovulmesinden, öldürülmesinden, ayıplabmasindan, kısaca baskıdan sıkıldım. Ve tüm bunların nedeni ne acaba? Herkes penise takmış da ondan.
Neden gizli kullanıcisin yemedi mi demeyin, artık kullanıcı adım gorundugunde mesaj kutum doluyor da ondan saklıyorum kendimi.  

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Akıllı üye gel evlenelim. Doğru düşünüyorsun
0 oy
tarafından
 böyle geri kalmis bir ülkede hak veriorum sana
0 oy
tarafından
 Bence vajina etrafında dönüyor
0 oy
tarafından
 ????????????????????????????
0 oy
tarafından
 kusura bakma da o senin dediklerin türkiye gibi zihniyet olarak geri kalmış ülkelerde geçerli bir durum dünyanın geri kalanında yok öyle bir şey
0 oy
tarafından
 Dinler, yönetimler vs. herşey erkek egemenliği altındadır bu durum genel fizyoloji ile alakalı yani değiştirmek için yapılabilecek pek fazla bişey yok bu noktada.
0 oy
tarafından
 olur böyle şeyler..
0 oy
tarafından
 Bunu yazmak için seni sürükleyen sebebi şöyle canlı bomba olacağım..
0 oy
tarafından
 çinsiyet değiştir abla :D 10 BİN Tl bakar çok bişi degil
0 oy
tarafından
 dünyayı yöneten para ve kadındır yanılıyosun
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap