0 oy
tarafından
35 yaşındaki Beatrice Acen, eve aşırı alkollü geldi ve 46 yaşındaki kocası Moses Okot ile cinsel ilişkiye girmek istedi.

Çiftçi olduğu belirtilen Okot, gün boyunca avda olduğunu ve eve henüz döndüğünü söyledi. Sonrasında ise yemek yiyip yattığını anlattı.

KAYIPLARA KARIŞTI

Talihsiz adam uykudan uyandığında pantolonunun kan revan içinde olduğunu fark etti. Dehşet verici olayın ardından Acen kayıplara karıştı.

Moses Okot, “Bir erkek olarak, böylesi bir şeye müsamaha gösteremezdim, bu nedenle de düzelir umuduyla onunla seks yapmama kararı aldım” şeklinde konuştu.

Eşler birbirlerinin cinsel isteklerine her an karşılık vermek zorunda mıdır?

#beyazorkidem????
  

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Kanunen vermek zorundadır dinen vermem zorundadır. Ama günde 5 defada yapılmaz.
Ama şimdi bu anlattığın durumda biraz değişik yani sonuçta bir alkolik birden bire ben artık alkolik biriyim demez yani bilemiyorum yinede kesmek ne kadar mantıklı ????
0 oy
tarafından
 Elbette teklifime karşılık vermesi beni mutlu eder fakat istemiyorsa anlayışla karşılarım. Cinsel organını kesmek nedir ya
0 oy
tarafından
 her gün her an olmasa da birbirleri için tutkusu olanlar zaten ister istemez yaparlar sürekli, eger birinin istegi otekine karşı azalmış ya da yok olmuşsa zorla yaptiramazsin ama, bu kadının yaptigi tamamen psikopatlık
0 oy
tarafından
 açık olacağım size karşı ben sevgilimle yaşıyorum ve okulu bitince evleneceğiz. çünkü onun gibi çok güzel uzun boylu seksi fiziği mükemmel birini bulamadım. sizde muhteşem bir güzelliğe sahipsiniz ayrıca. ikimizde çok azgınız sabah akşam sevişiyoruz çok sık birlikte oluyoruz birbirimizi kesecek durum oluşmaz bizde ????????????
0 oy
tarafından
 Hər zman zorunda değil. Ama hiç yoksa boşanma sebebi derim.
Ayrıca resmen psikopatlık bu ya ülke olarak iyice şuursuzlaşıyoruz tahammülsüz insanlar olmaya başlıyoruz...  
0 oy
tarafından
 Karşılıklı anlayış olması lazım, sonuçta her zaman da olmayabilir
0 oy
tarafından
 Hayır her an her istendiğinde karşılık vermek zorunda değil ve mecburiyetten olmamalı karşılıklı olmalı.
0 oy
tarafından
 Bu çok yanlış bir şey. Bunu tavsib edemem. Kadın olsun erkek olsun, o gün gününde olmayabilir. Saygı duymak gerekir. İlla ben istiyorum diye, böyle bir şey mümkün değil.  
0 oy
tarafından
 Böyle bir zorunluluk yok ama devamli red etmekte dogru degil  
0 oy
tarafından
 Adamın kafasını kesseler yine uyur ajdkfjjf saçma geldi.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap