0 oy
tarafından
Son yıllarda evlilik içi tecavüz kavramını çıkardılar. Bu kavram bana saçma geliyor. Birde bu olaya 10 yıl gibi ağır cezalar veriliyor. 100 kere birbiriyle isteyerek ilişkiye giren karı koca var diyelim. 1 kere kocanın zorlamasıyla ilişkiye girince bu tecavüz mü oluyor? Erkeklere aldatmak yasak, kadının keyfi yoksa ilişkiye girmek yasak. Napsın bu erkekler? Karısının ilişkiye girmeye keyfi yoksa erkek hiç karısıyla bile ilişkiye giremeyecek mi? Bir ilişkinin evlilik içi tecavüz olup olmadığını kanıtlayan şey, kadının kocasıyla ilişkiye girmeye keyfinin olup olmaması mı? O zaman bir kadın ilişkiye girmeyeceği kocasından boşansın veya onunla hiç evlenmesin. Bir kadın hem kocasıyla uzun süre ilişkiye girmek istemeyecek hem de kocasının parasından ve statüsünden faydalanacak. Yok böyle bir dünya.  

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Kadın istemiyorsa tecavuzdur tabi. Ne sacma bir soru bu. Biri icine zorla giriyor otesi var mi? Sirf kocasi diye her istediginde yapacak diye bir sacmalik olamaz. Anlayisli olunmali herhangi bir sorun varsa oturup konusulmali. Erkek hanzo kadin da aptal degilse cozulur.  
0 oy
tarafından
 zorlama ilişki her zaman tecavüzdür. katılmıyorum sana
0 oy
tarafından
 Islamda kadinin erkege karsi, erkegin de kadina karsi bir takim sorumluluklari var bunlardan 1 tanesi de esi istiyorsa kadin itaat etmesi gerekir hastalik vs gibi durumlari saymazsak... aksi takdirde meleklerin lanetine ugrarmis diye okumustum.
0 oy
tarafından
 Kadinlar genelde duygysal yaklasir, eger esi onu uzduyse kirdiysa onla iliski yasamak istemeye bilir ve eger zorla olursa tecavuza girer evet.
Once aralarindaki sorunlar cozulmesi gerekirki kadinda istekli olsun.
Kadin sevgi goremezse kendini vermekte zorlanir. Eger erkek her istedinde kadinin da cani istesin istiyorsa onu uzcek kircak seyler yapmamali ve varsa sorunlar once konusarak haletmeli.
0 oy
tarafından
 Evet tevavüz oluyor. Eşi diye seks kölesi olmuş olmuyor., yaav he tecavüzcülerin çok statüsü parası oluyor he hayaller aleminden yaxmaa trrek
0 oy
tarafından
 tek taraflı ve istemsiz olan her cinsellik tecavüz formatına girer kendimizi keyfe getircez diye başkasının istemediği bişey yapmak asıl abazalık ve sapıklığa girer
0 oy
tarafından
 Adam zorla dokunacağına onunla yatmayan kadını koysun kapının önüne boşasın gerekçesi de açık *** kadınlık vazifesini yerine getirmiyor bu kadar basit  
0 oy
tarafından
 Öyle bir kavram yok zaten
Nikah kıyıyorsa, bu bedenini kullanma hakkını da veriyor demektir.
Tecavüz, rızasız ve nikahsız ilişkiye denir
Kişi evlendiyse buna razıyım demenin belgeli halidir nikah

Hastalık ve özel günler harici eşlerin birbirini reddetmeye hakkı yoktur
0 oy
tarafından
 Karıları istemediğinde sen ver o erkeklere gönüllü sorun falan kalmaz
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap