0 oy
tarafından
evlendınız ve karsınızdakı kız bakıre...o ozel anı ona ne kadar sure yasattırrısınız? On sevısme surenız ne kadar olur? Ne kadar zaman sonra cınsel ılıskıye gırersınız?  

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
 uzatabildiğim kadar tutarım  geciktirici kullanırım erken gelmesin diye
0 oy
tarafından
 15-20 dk kafi..
0 oy
tarafından
 vajen sıvısını geldikten sonra girmek daha az agrıtıyormus ama hepsi boş zardaki damarlanma miktarı önemli cok sa cok kan ve cok acı olur
0 oy
tarafından
 Şunu anlayın, o kafanıza sokun artık..

Bu tip, sadece ikinize özel olan/olabilecek şeylerin herhangi bir süre sınırı ve kısıtlama birimi yoktur. Tatlı canlarınız, o an neyi, nasıl, ne şekilde ve ne kadar süre ile yapmak istiyorsa o kadar yapar ve yaşarsınız..

''Ben şu kadar dakika sevişirim, sonra da kulak memesini emerim'' gibi abukluk ve denyoluk kokan laf-ı güzaflara itibar etmeyin.. Yoktur çünkü öyle bir şey..
0 oy
tarafından
 onun rahatlayıp gevşedigini görene kadar devam ederim..hazır gördügüm anda olur..
0 oy
tarafından
 Gevşemesi için uzun tutarım ki normalde de öyle yapıyorum.
0 oy
tarafından
 yıllarca beklemişim ilk gece için zaman harcayamam. ilk günden vurur geçerim. nede olsa ilerde bol bol  ön sevişme olacaktır derim.
0 oy
tarafından
 rahatlayana kadar.
0 oy
tarafından
 Evleneceğim kadınla gerdek gecesine kadar çoktan seks yapmış olurum. O tarihe kadar bakire kalmayacağı için böyle bir şey olmaz. Muhtemelen o işi önceden halletmiş olacağımızdan dolayı o yorgunlukla ya usul yerini bulsun diye sıradan bir sevişme olur ya da döner uyurum. Çünkü ben daha önceden cinsellik yaşamadığım hatta beraber  aynı evde yaşamadığım bir kadınla asla evlenmem.
0 oy
tarafından
 3 gün
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap