0 oy
tarafından
Nişanlımla 3 aydır birlikteyiz. Dün film izlemek için ondaydım. Sonra acil bir işi çıktı ve sen evde kal tv falan izle ben hemen geliyorum dedi. Bende tamam dedim sıkılmamak için bilgisayarını açtım o gittkten sonra. Internet açılır açılmaz malum sitelere yönlendirme çıktı. Ben de şaşırdım  sonra neyse dedim arama motoruna bir baktım geçmiş aramalarda : seksi minyon kız, minyon kız tatiliği , minyon kız kucakta vs. Vardı. Ben aşırı şaşırdım üstelik ben 174 boyunda 65 kiloyum minyon falan değilim yani:( nişanlımdan soğudum resmen sizce ona nasıl davranmalıyım bundan sonra ?  

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
 yanında iken kısa olmaya çalış :)
0 oy
tarafından
 terket* cevak nahhh kısa
0 oy
tarafından
 elinde ne varsa gözün hep diğerine kayar o yüzden. Sen minyon olsaydın at gibi karı isimli aramalar görürdün orda.
0 oy
tarafından
 fantezi bunlar kafana takma bence
0 oy
tarafından
 Yinede günahını alma görmedin,belkide başka biri girdi felan bilemezsin,benimde yeğenim oyun oymicam der girerdi daha ortaokullar gidiyor.Kackere geçmişi temizledim utanmasin diye demedimde
0 oy
tarafından
 DAHA EVLİ DEİLSİNİZ ADAM ÖYLE KENDİNİ TATMİN EDİYO EVLENDİKTEN SONRA BÖYLE OLSAYDI SIKINTI OLURDU
0 oy
tarafından
 Zevki öyledir bence takılacak bir konu değil şimdi sen zencilerden de hoslanabilirsin nisanlin bunu sorun etse soğusa iyi olur mu ?
0 oy
tarafından
 o minyonmu ki
0 oy
tarafından
 o senin kilondan dolayı bıkmış başka kızlara içi giderek bakıyor.
0 oy
tarafından
 bizden nasıl bir cevap bekliyorsun ki ayrıl desek ayrılacakmısın sanki siz kadınların hedefi evlilik onun için eşek gibi devam edeceksin onunla..
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap