0 oy
tarafından
Herkes kucuklunde evcilik oynamisdir ozamanlar kiz arkadaslarimla aileden birileri evxilik oynardik ne bilim birbirimizi dudamizdan operdik  ya da  aile dostumuzun oglu vardi o prens ben prenses olurdum opusuruduk bazen kuzenimlede yapardik gizli gizli opusurduk simdikde yuzyuze bakiyoruz keske hic yasanmasaydi onlar  

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
 siz evcilik değil sexcilik oynuyomuşsunuz :D bizde oynadıkta öyle öpüşmeden oynardık yani :)
0 oy
tarafından
 Hayır yapmadım
0 oy
tarafından
 İşte bunlar hep çevre ve tv dizilerinin etkisi takma kafaya senin suçun yok ki sonuçta masumane yaptın sen ama etkiliyor işte böyle insanı büyüdükçe anlam kazanıyor bazı şeyler.
0 oy
tarafından
 Ben daha betrrini yapmistim yaa ne gunlerdi :D
0 oy
tarafından
 işte bunlar hep ensestin ilk adımları
0 oy
tarafından
 Valla bende oynardim evcilik kari koca olurduk 5 6 yaslarimda iken yatardik hatta çıplak bile yapmisliklarim var soyardik birbirimizo üstüne felan çıkardım ben de tabi çocukluk o zaman ciktigimizla kaliyoduk
0 oy
tarafından
 Biz evcilik oynarken "baba olmasın" derdik :D annem söylemişti :D
0 oy
tarafından
 Ben çok kötü sürtmüştüm ya hala pişmanım yatağa girmiştik karı kocayız ya baya baya sürttük elledim falan çok pişmanım. Beni öyle yetiştiren ailemle de o tv lerde bana gösterilenleri yayınlayanlarla da ahirette hesaplaşıcam.
0 oy
tarafından
 tost oynardım kızlarla en ustte ben olurdum :)  ya da  annemın arkadaslarının bacak arasına gırerdım 6 yasımda gülerlerdi ama ben herseyın farkındaydım cok zevkliydi:)
0 oy
tarafından
 küçükken olur öyle şeyler. biz de yaşadık ama unutuldu gitti. evlendiler bile şimdi^^
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap