0 oy
tarafından
Küçüklüğümden beri iğrenç bir psikoloji içindeyim babam yüzünden. Yaşım 20, bayanım haliyle bu tarz şeylere erkektir yapabilir diyemiyorum.
Bunları utanarak ve gizli kullanıcı olarak yazıcam.
8 yaşındayken babamla çarşıya pazara gitmeyi çok severdim bilirsiniz pazarlar haliyle kalabalık yerler. Babam elimden tutardı yürürdük, çok mutlu olurdum. Sonra sonra fark ettim babamın elimi kullandığını.. Meğer babamın elini tutan benmişim babamın eli ise kadınların popolarını ellemekle meşgulmüş. Benim elim aracılığıyla benim elimin tuttuğu eliyle birilerini elliyormuş. 8 yaşında bunu fark ettim, hala utanırım.
Bize bir misafir gelse gerek kuzenim gerek arkadaşlarım eğilip yerden bişey aldıkları zaman babamın gözü hep göğüslerinde olur.
dışarı çıkmaktan nefret olur nerde kadın var babamın gözü orada olur.
Eve ne zaman gelsem babam hep erotik şeyler izliyor, günde 1 kere değil boş bulduğu vakit. Hemde benim annemin karşısında. Babamın biryeri hep kalkık.
Durum böyle, dalgaya almayın lütfen. Genel yorumunuzu merak ettim.   

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Ooooofff ooffffff...
0 oy
tarafından
 Yanlış babanın kızı olarak doğmuşsun kardeşim.. Benşm de kız kardeşim kız yeğenlerim var, bırak direkt bilerek bakmayı yan gözle bile bakmadım, ev içinde zaman zaman göğüslerinin görülebikeceği durumlR oluyor eğiliyorlar veya uzanmışken vs ama Allaha şükür bir kez bile bakmadım, yanındaysam başka yöne baktım.  
0 oy
tarafından
 anneni duymayana kadar erkektir azmıştır erotık bişiler izlesin diyicektim ama annen de varmış üstüne başka kadınlar ne diyillirki bilemedim
0 oy
tarafından
 ???????????????????? Ya Gece gece krize girdim Offfff ????????????????????
0 oy
tarafından
 Annen hanimlik yapsin o vakit
0 oy
tarafından
 Oha sürekli nasıl kalkık oluyor
0 oy
tarafından
 babanda psikolojik sorunlar var. ikna edebilirseniz psikiyatriste görünmesi ona fayda sağlayacaktır.
0 oy
tarafından
 azgın sapık sen biran önce evlen kaç kurtul
0 oy
tarafından
 Ada'mda yaşam tarzı olmuş. Sen görmemeye düşünmemeye çalış. Annen öylr kabul ediypr sanırım izlediğinden haberl var galiba.
Nefret etme sonuöta baban ve hala bir aile içindesşn.  
0 oy
tarafından
 Benim de babamdan farkı yok. Küçüklükten beri erotik şeyler izliyor. Yanında fazla duramıyorum yaşım 20 olduğu halde uyarılarıma rağmen hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Utan diyorum banamısın demiyor. Anlıyorum seni ve sen bir kızsın...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap