0 oy
tarafından
Öpüşmek dahil hiç bir şey yapmadım. 2 keresinde sanal seks yaptım ama pantalon üzerimdeydi sadece gögsümü oksamıştım. Çok pişman oldum ve artık yapmadım. ve birkaç kere sanal sohbet ettim. eskiden yaptıklarım için çok pişmanım. ileride ciddi bir ilişkim olursa bunları söylemelimiyim? Doğrusu istemiyorum utanırım söylemeye ama gizli saklı bir şeyimde olsun istemem. ve bunları söylersem başka şeylerde de şüphe ede bilir. SORUM ERKEKLERE : ciddi düşündüyünüz bir kız böyle derse size ne yaparsınız ve ne düşünürsünüz? ya da demelimiyimmi?  

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
 hepimizin herhangi bir haltı en az 1 kere yapmışlığı vardır. Hemen hemen herşeyi.2. nciyi yapmamak önemli ve pişmanlık tabii ki. Pişmanlık zaten başlı başına tövbedir. Rahat ol, ama bir daha yapma:D
0 oy
tarafından
 bu yaptigin iliski bitirir kimse istemez... ama bir iliski yalan ustune baslarsa bu daha kotu ilerde ogrenirse o sanal  seks  yaptigin adam konusmalari kaydetip seni bulmus bide elinde fotolarin varsa isler cok buyur
0 oy
tarafından
 O anlatırsa ne yaptığını apışıp kalırsın ama :)) o yüzden korkma )))
0 oy
tarafından
 bence söyleme gerginliğe gerek yok pişman olduysan birdahada yapma.
0 oy
tarafından
 bunları duyar duymaz yoluma bakarım. öpüşseydin daha iyiydi en azından orda sevmek istediğin kişiyi arıyodun derdim ya sanal sekste.
0 oy
tarafından
 Ben hiç yapmadım ya :

nerede yapıyorlar bunu? :)
0 oy
tarafından
 biz de yapıyoruz. üzülme sen hala temizsin. sanaldan bişeyler yaşayanlar kötü olsaydı 100 kızdan 10 kişi kalırdı sağlam :) birebir ilişki yaşamadıktan sonra sıkıntı yok. ben evlenebilirim böyle biriyle :)
0 oy
tarafından
 Negatif
0 oy
tarafından
 Bence hiç bilmesin daha mutlu olur
0 oy
tarafından
  burada ne kadar söylesek boş kız  ya da  erkek yapmışsa yapmam der geçer
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap