0 oy
tarafından
Arkadaşlar vajinamın alt duvarın ceviz büyüklüğünde bir şişme var ağrı yanma hiç bir rahatsızlık vermiyor ama kist miş en azından bn boyle biliyorum :( kanser değil şükür rabbime ???? ama dediğim gibi ceviz büyüklüğünde olduğu için alınması gerekiyor küçük kistler tedavi ile gidermiş. Vajina temizliklerimide yapıyorum yani kendimi temiz tutmaya çalışıyorum :( şimdi diyeceğim o ki ben bakireyim dha hiç ilişkiye girmedim ama bu yumru gibi birşey oluştu :/ jinekolağa gitcem ama annemin gittiği doktor tatilde bir tek ona güvenebilirim o yüzden onu bekleyeceğim :/ bakire olmama rağmen bu eğer kistse alıncak yani ameliyat ile ardından kızlık zarı dikimi yaparlar mı annem yaparlar diyor bn hüngür hüngür ağlıyorum kıyamam en değerlim beni teselli ediyor daha 18 yaşındayım ondan çok üzülüyorum :((( dualarınızda banada yer ayırın kardeşlerim nolur :( ???? Şimdiden teşekkür ederim herkese. ismim de ayser :/ dua ya çok ihtiyacım var :(

Rabbim tüm hasta kardeşlerimize şifa yollasın banada. Hastanede bekleyenleri ailelerini bağışlayıp şifa yollar inşAllah ????????  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Allah şifa versin.. Umarım kurtulursun bu derdinden
0 oy
tarafından
 gecmis olsun kotu bı durum
0 oy
tarafından
 edecez dostum inşallah istediğin gibi olur
0 oy
tarafından
 doktorlar alınması gerekiyor diyorsa aldırmalısın. sağlığın önemlii.
0 oy
tarafından
 Panik olma. Tıpta erken tanıyla kanserin bile tedavisi var. İyileşeceğine inanıyorum. Kızlık zarı olayını düşünme bile. Sağlığın daha önemli. evleneceğin zaman zaten ameliyat raporları elinde olacak. inanmayana gösterirsin.
0 oy
tarafından
  bir  görün derim
0 oy
tarafından
 şükür et işte aldır gitsin
0 oy
tarafından
 allah şifa versin kardeş
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap