0 oy
tarafından
ben engelliyim bu yaşıma kadar erkeklerin pek bakmadığı bir kızdım. eniştemle aram çok iyiydi sürekli dertleşirdim. gene dertleşirken konu erkeklerden açıldı. bana ne istediğimi sordu sevgili aşk dedim o hikaye dedi.  seks  dedim yaşa dedi. böyle ölüp gitmeyeceksin. güvenecek kimse yok kimle yaşayacağım dedim. bana güveniyor musun dedi evet dedim ve ogün seviştik. ertesi günde kızlığımı aldı. halende devam ediyorum ama arada sevgi yok ihtiyacın olursa ara diyor geliyor rahatlatıp gidiyor. eniştemin sadece beni mutlu etmek için yapması ve arada duygu sevgi aşk olmaması tuhaf geliyor sizce doğru mu yapıyorum  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Ya ewlen bence ama ihtiyac yuzunden yapiyor isen dogru sevhi ask gercekten hikaye sen zevk aliyor isen priblem yom
0 oy
tarafından
 Eniştene hürmet duydum he, engelli mengelli hem karısını hem baldızını beceriyor. Yalnız kanma, onun derdi seni iyi hissettirmek değil, derdi organını değişik yerlere sokmak. Ablana büyük ayıp ediyorsun yalnız, sırf bu yüzden sana puanım 0.
0 oy
tarafından
 İlk satırlarını okurken sana tecavüz etti sandım sonra anladım ki sende gönüllü vermişsin kusura bakma eniştenin ikinci karısı olmuş gibisin ablana yazık değil mi lannn
0 oy
tarafından
 Senin yazdiklarin gercek degil fantazili fantazili yerlerden bir cik cik
0 oy
tarafından
 Ne diim bilemedim. sonuçta duygusallığa girmeyip, aranızda sır olarak saklıyabilecekseniz devam edin, sonuçta senin de hakkın ve başka  bir  şekilde yapma şansın yok.
0 oy
tarafından
 soruyu okuduktan sonra ekrana 10 dk boş boş baktım
0 oy
tarafından
 Kafadanmı engellesin Türk filmi gibi dramla karışık fantazi
0 oy
tarafından
 Sadakatsiz bir koca ve kardeş... İnsan canına kanına bunu yapar mı? Yazık...
0 oy
tarafından
 Arada duygu, aşk olmamasını dert ediyorsun ama ablana yaptığın şerefsizliği, kancıklığı dert etmiyorsun. Allah sizin gibileri ıslah etmekle uğraşmadığına göre dünyada, öte tarafta sizler için çok daha güzel planları vardır demek ki.
0 oy
tarafından
 alıp alıp durmasın vits funny
you are really good
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap