0 oy
tarafından
".. şehvet arzularının tatmininden sonra aşkımız da sona ermişti. artık karşı karşıya duran, birbirinden alabildiğine zevk almaya bakan iki bencil insandık. o gün aramızda yaşananlara kavga demem yanlış oldu. bu, kavga değildi, şehvetin sönerek gerçek duyguların baş göstermesiydi. o soğuk, düşmanca duruşun bizim normal halimiz olacağını bir türlü anlayamıyordum."  

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Sehvet gunah degil tabi sehveti duydugun kisi esin degilse
0 oy
tarafından
 Birileri dante mi okudu acaba :)
0 oy
tarafından
 BİR MÜSLÜMAN OLARAK;
Şehvetle ilgili ayetleri okuduğumda;

Nisa Suresi, 27. ayet: Allah, tevbelerinizi kabul etmek ister; şehvetleri ardınca gidenler ise, sizin büyük bir sapma ile sapmanızı isterler.
Al-i İmran Suresi, 14. ayet: Kadınlara, oğullara, kantar kantar yığılmış altın ve gümüşe, salma güzel atlara, hayvanlara ve ekinlere duyulan tutkulu şehvet insanlara 'süslü ve çekici' kılındı. Bunlar, dünya hayatının metaıdır. Asıl varılacak güzel yer Allah Katında olandır.
Araf Suresi, 81. ayet: "Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz."
Neml Suresi, 55. ayet: "Siz gerçekten, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Hayır, siz (yaptığı şeyi) bilmeyen bir kavimsiniz."
Meryem Suresi, 59. ayet: Sonra onların arkasından öyle nesiller türedi ki, namaz (kılma duyarlılığın) ı kaybettiler ve şehvetlerine kapılıp-uydular. Böylece bunlar azgınlıklarının cezasıyla karşılaşacaklardır.

şehvetin insanın sınırları aşmasına yol açtığı ve sakıncalı ya da ahlaki olmayan bağımlılığa sürüklediği görülüyor.
0 oy
tarafından
 Bu adamı anlamak zor. Şahsen anlamadım  bir  çok bölümünü.  
0 oy
tarafından
 Yav bacım ne diyorsan heç anlamadım, ben vurur geçerim.
0 oy
tarafından
 şehvetle dokundum seni severken şehvetim bittiğinde nasıl dokunacağımı bilemedim.. oysa şefkatle dokunsaydım sana ve sonra sevgiye dönüştürebilseydim sana hala dokunabilecektim..
Lakin insanlar şehveti tutkuyu diğer duygularından daha üstün tuttuklarından aslında ilişkiyi yok ediyorlar..
en nihayetinde olan bu
0 oy
tarafından
 Güzel bir cineması yapılmış tı zamanında  
0 oy
tarafından
 aşırı şehvet aldatmaya yol açar
0 oy
tarafından
 Nee anlatıyooorsun kuzum allasen? Bıraaak şimdi bu ucuz alıntıları, biraaz orjinal olup kendi fikirlerini yaz bence, tutku ve şehvet hakkında... Hatta yazma, dişiliğinle göster derim. ;)
0 oy
tarafından
 Ön planda tutulan şehvet her zaman yok eder.  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap