0 oy
tarafından
2 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Bekareti bozuldu. Haftada 1-2 gün ilişkiye giriyoruz. Annesi beni pek sevmiyor. Yakışıklı çocuk falan diyor ama annesi çok özgür ruhlu bir insan bu yüzden kızını kısıtladığım zaman benden soğuyor. Zengin, avrupa kafasında erkekleri kızına yakıştırıyor. Neyse dün bu konuları konuşmuşlar ve kızın annesi kıza demiş ki; "üniversiteye gidene kadar onunla ilişkiye girmeye kalkma" demiş.

Kız da neden ne alaka diye sormuş. YAni 18 yaşına girene kadar girme desen anlarım ama üniversite ne alaka demiş. Annesi de üniversiteye geçince fikirlerin, düşünce yapın değişecek bu yüzden pişman olmanı istemem demiş. Şimdi annesi burda ne demek istiyor? Başka erkekler olacak bir sürü sonradan pişman olursun onunla yaptığına mı demek istiyor yoksa etrafta bir sürü bozuk kız olacak bir farkın olsun mu demek istiyor?


Kadın resmen üniversite kadar ilişkiye girme, üniversite zamanında girersin diyor sanki ya... Yoksa ben mi öyle anlıyorum?  

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
 bu ne biçim anne bu ne biçim kız bu ne biçim sevgili  
0 oy
tarafından
 anneye bak lan :D vay arkadaş.  
0 oy
tarafından
 "Bozuk kız" ifadesinden anladığımız üzere kadın seni kızına yakıştırmamakta haklı.  
0 oy
tarafından
 sanmam. üniversiteye kadar kendini koru o zamandan sonra zaten hem kendi fikirlerini uygulayacak olgunluğa erişeceksin hemde düşünce olarak biraz daha mantıklı olacaksın gibisine söylemiştir merak etme  
0 oy
tarafından
 ben anlamadım ki ne anneymiş bee  
0 oy
tarafından
 awk cahili. kucuk kızların dusunceleri çabuk degişir .. bu kadar işte..  
0 oy
tarafından
 sen o kadına laf edeceğine kendini düzelt. kızı kullanıp durmuşsun bir de utanmadan.
0 oy
tarafından
 Anasına bak kızını al????
0 oy
tarafından
 Annesi fazla geniş ve rahat.
0 oy
tarafından
 Muhabbetlere bak ya
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap