0 oy
tarafından
Dünden devam..
BAŞAK ERKEĞİ: Kovalamaktan kesinlikle hoşlanmıyor. Ancak kovalanmak hoşuna gidiyor. Eğer bir kadını beğenmişse, bir de sevmişse sekste oldukça güçlü. Tahrik edilmeyi seviyor. Parfümden nefret ediyor. Kadının temiz olması yeterli. Bekareti çok önemsiyor. Mümkünse bir kadının ilk erkeği olmaya can atar. Bazen uzaklaşmayı seviyor, o anlarda üstüne gitmemek lazım. Elleri, karın bölgesi, teninin okşanmasından zevk alıyor.
BAŞAK KADINI: Ciddi niyetle yaklaşmayan hiçbir erkekle seks yaşaması pek mümkün değil. Diyelim ki aşık oldu. Ayaklarının ve saçlarının okşanması, erkeğin temiz kokması, özellikle banyoda seks onu tahrik olmasına yeter de artar bile. Burcun erkeği gibi, kadını da masajdan oldukça etkileniyor, rahatlamasını sağlıyor. Başak kadını biraz utangaç ve muhafazakar bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı erkeğinin onu cesaretlendirmesi gerekir. Eğer cesaret kazandığı takdirde partnerine cinsel anlamda son derece tatmin edici bir birliktelik sunacaktır.
İKİZLER ERKEĞİ:İkizler erkeği değişikliklerden hoşlanır. Bu değişikliklerin içinde partner değişikliği önemli bir yer tutar. Sürekli aynı kişi ile seks bir İkizler erkeğini iktidarsızlığa bile sürükleyebilir. Seks onun için oyun gibidir. Bu yüzden aşk oyunlarını çok iyi bilir. Değişik mekanlar, pozisyonlar seks hayatının vazgeçilmez parçasıdır. Kimi zaman bir yeni yetme gibi davranabilir. Kendini güçlükle kontrol eder.
İKİZLER KADINI:Değişikliğe ve yeniliğe meraklı olduğu için aşk ve seks konusunda hiç bir şeye kolay kolay şaşırmaz. Ancak hislerinden çok mantığıyla hareket etme eğilimindedir. Bu nedenle önce onu aşka hazırlamak gerekmektedir. Monotonluk onu en çok sıkan şeylerin başında gelir. Yenilik yaratmak ve sürpriz yapmak konusunda becerikliyseniz İkizler insanını büyüleyebilir ve baştan çıkarabilirsiniz. Kavga ve sertlik ona göre değildir.  

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Nihayet görebildim  
0 oy
tarafından
 kova burcuyum ben
0 oy
tarafından
 Faydasi yok bna
0 oy
tarafından
 Hani yay
0 oy
tarafından
 Akrep ne zaman :D  
0 oy
tarafından
 biliyom biliyom :D
0 oy
tarafından
 aynen..
0 oy
tarafından
 balıık
0 oy
tarafından
 Eline sağlık ????
0 oy
tarafından
 Yengeç?
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap