0 oy
tarafından
Sevgilimle hiç oral seks denememiştim, dün sevgilimle ilk defa oral seks yaptım yani onunkini ağzıma aldım. Böyle baya bir yaptık diyebilirim yani ama o beni zorladı kuscak gibi oldum boğazıma doğru götürünce yani küçük dilimin ordan aşağı soktu nerdeyse baya bir süre yaptık bu boşaldı ama yarısı ağzıma geldi tükürdüm. Yarım saat sonra boğazımda yanma oldu ağrıdı çok  yani grip olursunuzda boğazınız ağrır ya farenjit gibi yani. Sabah kalktım dilimin sonunda böyle boğazıma doğru beyaz bişe çıkmış boğazım fena halde ağrıyodu çok endişeleniryorum bişeymi kaptım aids falanmı oldum bir bana yardım edin yani sizdede oldumu boyle bişey kızlar? ya da aranızda bunu bılen var mıduyan var mınormal birşeymi olası bir durummu sizce ? Daha önce bir kişiyle dha yapmıştım ama boyle bir durum olmamıştı  hiç şimdi ise çok endişeliyim virüs felanmı kaptım geçermi bu ? :( :( Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...  

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
 1 günde aids belli etmez kendini :)
0 oy
tarafından
 S.ki yutmuşsun :)
0 oy
tarafından
 bişey olmaz. temizle onu .
0 oy
tarafından
 Muhtemelen temiz değildi sevgilin ve mikrop kaptın.Duş almadan oral mı yapılır pislik misiniz nesiniz.
0 oy
tarafından
 mantar kapmış olabilirsin, ben de daha önce bir kıza oral yapmıştım, dudak çevrem mantar kaynaklı iltihabik enfeksiyon kaptı. sakat durumlar.
0 oy
tarafından
 Temızlıge onem vermek gerek
0 oy
tarafından
 ateşiniz başınızavurmuş terlemiş ve soğuk almışsınız:) nerde yaptını parkta bahçede arabanını içnidemi? soğukta bu haltı yaparsanız neticesinde üşütürsünüz.
0 oy
tarafından
 kız 18 yaşında bu ilk değil daha öncede ağzma aldm falan korkma bundan değil ama ilerde y.r.k yemkten ölrsün
0 oy
tarafından
 doktora gitmeni tavsiye ederim eğer arkadaşında bel soğukluğu vs vardıysa kansere kadar yolu var bunun.
0 oy
tarafından
 koku varmıydı aldında agzına mantarlı mantarlı vermıs olmasın agzına
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap