0 oy
tarafından
Sevgilimle telefonda fantezi kurarken sen bir padişahsın ve hareminde ki kızların önünde beni yapıyorsun dedi. Onlarda kıskanıyolar beni falan dedi. Ne? dedim ne oluyo ne kızları falan. Nasıl dedim böyle düşünebilirsin dedim. Kısacası kötü oldum yani :/ başka kızlar izliyo falan ne bileyim ya gerçekten kötü oldum ve inanılmaz kafama takıldı :/ sadece bir fantezi dedi. Kızların var mı böyle fantezileri ya? Ne bileyim kıskandırmak mı istiyo beğenilen seçilen tercih edilen biri mi olmak istiyo ne istiyo neden böyle bi fantezi kuruyo bilemedim anlayamadım a dostlar :/ ama cidden kötü oldum. Ve şiddetle karşı çıktım böyle bir fanteziye. Dedim tamamda yani fantezi bile olsa insan düşünemez yani böyle bişeyi dedim :/ off bi fikri yada yorumu olan esirgemesin. Dürüst ve terbiyeli yorum yazmaya önem gösterelim arkadaşlar.  

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
 mmmmmmm güzelmiş
0 oy
tarafından
 Anı mahvetmekte üstüne yok yani bravo soran.
0 oy
tarafından
 "fantazide olsa insan düşünemez böyle şeyleri" dedin ve kaybettin. O kızcağızı üzdün. Şimdi acaba beni kötümü düşünüyo diyerek üzülüyodur. Başkalarının en azından düşüncelerine saygı duy.
0 oy
tarafından
 muhteşem k.s den sonra yakındaki yeni fantezi bahçıvan aşçı şöför ...
0 oy
tarafından
 çılgınmış ama bunları sevgili zor söyler
0 oy
tarafından
 masum bir fantazi sana gaz vermek istemiş,şanslısın...
0 oy
tarafından
 sex sırasında mantık ve duygusallık devre dışı kalır
0 oy
tarafından
 kadınları hiç tanımıyosun arkadasım
0 oy
tarafından
 Bence bu aykırı fantezi tamamen sana ait,sırf kendi fantezini dillendirebilmek için zavallı kıza iftira atmışsın, tabi eğer sevgilin varsa :D
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap