0 oy
tarafından
eşini seven kadın  orasını burasını açmaz boyamaz sadece eşinin olmak ister ve kendi güzeliklerini eşi için saklar ama aklı dışarıda olan kadının makyajı bol giyimi açıktır kendimi iyi hisetmek için yapıyorum der mazeret olarak :)

katiliyormusunuz bu fikre  

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Karımın senin kriterlerine göre giyinmesi gerektiğini düşünmüyorum.  Keza toplumdaki her erkek kriterini baz alırsak burka giymesi lazım.

Kendi karını istediğin gibi giydirmekte özgürsün tabi.
0 oy
tarafından
 Niye hep cinsellik önde gidiyor , her giyim , her makyaj , her davranış cinselliğe bağlı ?
0 oy
tarafından
 katılıyorum aynen bende sana ama bakımlı olmakla boyanmak farklı şeyler bunu ayırt ederse bir bayan o zaman sorun çözülür... ama evli kadın açık giyinmemeli diye de bişey yok... çünkü yerine göre giyinilmeli...örn.. köy yerinde mini etekle gezmesi uygun olmaz mesala ama yazlık yerde de kapalı giysilerle gezinilmez...bunu ayarlamalı kadın..
0 oy
tarafından
 Kadın Kadınlığını bilecek.Anlayana :)
0 oy
tarafından
 Saçmalamışsınız  , Açık giyinmeyi donduz dömelip gezmek gibi gösteriyorsunuz , şu açılmaya bir kıstas getirde bilelim , makyaj yapmanın neresi kötü , siz kafanızdaki bu düşünceyi silin önce , irin sizin beyninizde .Makyj yapan kadın aşufte , mini etek giyen kadın yollu  size göre ..
0 oy
tarafından
 Alakasız! Bu kapatılma yapılırsa dini için yapsin ama eşi için değil. Aynaya bakınca el için yapıldığını niye düşünülür?! Insan kendine önem vermezi saygılı olmazı lazım herşeyden önce.
0 oy
tarafından
 Evlenen kadın kendini teşhir etmeye başlıyor..yaşlandıkça bakın ben hala güzelim bana bakın derce orasını burasını açmaya başlıyor..Hem çirkin hem gülünç oluyorlar..
0 oy
tarafından
 Soruna 5* verdim gidiyorum...
0 oy
tarafından
 Hem katılıyorum hem katılmıyorum kendine bakınca aranıyor olursun bakmayınca Kezban ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım bu kural evde geçmez sadece dışarıda iyi bir izlenim bırakmazsan güven veremezsin sadece ölçüyü kaçırmamak gerek
0 oy
tarafından
 katılmıyorum.önce kendim için sonra eşim için makyaj yaparım giyinirim
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap