0 oy
tarafından
14 yaşlarında falandım annem hamileydi. Babamda gece çalışıyordu ofiste, ben de annemin doğum sancısı falan olur o esnada bana haber veremez diye yanında yatıyordum. Telefondan bir şeyler gösteriyordum sayfaya girdik 2 sn sonra penis yalayan kadın çıktı karşımıza büyütücü reklamı annem hemen elimden aldı telefonu kapattı siteyi, geçmişi falan sildi sonra başka siteden bakalım diyip konuyu değiştirdi yani benim anlamadığımı zannetti asla unutamıyorum bu olayı ????????‍♀️  

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Eee olabilir ben anne babamı yakaladım daha vahim  
0 oy
tarafından
 Anlamismiydin o yaşta ????
0 oy
tarafından
 Devamli bakilan siteler cikar.. akilli reklam
0 oy
tarafından
 Merak edio bakmıştır otamatikmen reklam çıkıyor telefonda virüslü reklam olduğu için  
0 oy
tarafından
 Babama yakalanmıştım bu tarz bişeyler????
0 oy
tarafından
 O reklamlar daima çıkıyor özellikle indirme sitelerinde...
0 oy
tarafından
 Torrentden film indiriyordum ama normal film. Babam odama gelmişti. Dedim bak film indiriyorum buradan bedava izleriz. Göstermek içinde yarım inen filmi açtım. Bir adam iki kadını koltuğa yatırmış elinde kırbaçla pat pat popolarına vuruyor. :D Çok utanmıştım.
0 oy
tarafından
 Ya bilgisayarda google'a girer girmez virüsten olması lazım o tarz reklamlar çıkıyordu. O yüzden bilgisayarı ayarlayıp çağırıyordum.
Kuzene yakalanmıştım sağ olsun kaldırmasını biliyormuş dertsiz tasasız atlattık
0 oy
tarafından
 lanet olsun o reklamlara
belki 10 yıl olmutur tam hatırlamıyorum. bir gün bir müşterim olan bayan geldi. evinin dış cephesini dizayn etme istiyordu. ben da yanıma oturttum. internetten referasn alması için örnek görsel bina resimleri gösteriyorum. sitenin birine girdik. orada daha fazla görüntüleme için tıklayın yazmış tıkladım. tıklamaz olaydım. karşımıza jigolo sitesi geldi. ne yapacağımı şaşırdım. işin ilginç tarafı kapatmak istiyorum kapanmıyor da. rezil oldum. allahtan müşteri anlayışlı çıktı da kpaze olmadım.
böyle lüzümsuz reklamlar olabiliyor.  
0 oy
tarafından
 Ne hissettin hoşuna gitti mi
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap