0 oy
tarafından
[kimse cevap vermiyecek veya okumayacak bile okusalarda umursamayacaklar belki de ama yinede derdimi anlatmak istiyorum, böyle diyorum çünkü 2 yıl önce de buna benzer bir soru sormuştum sadece tersleyenler olmuştu doğru düzgün çözüm önerisi sunan olmamıştı]

22 yaşında iyi görünümlü biriyim herhangi bir maddi sıkıntım da yok ama özgüven sıkıntısı çekiyorum çekingenlik var aynı zamanda (psikoloji diliyle sosyal fobi diyeyim, tedavi görüyorum yıllardır ama nerdeyse hiç bir ilerleme kaydedemiyorum korkularımın üstüne her gittiğimde aynı şey başıma geliyor) kasiyer bir kıza bile sadece teşekkür etmek zor geliyor bana. Yani ne bir sevgili edinebilecek ne de sevgiliyle ilişkiyi yönetebilecek yürütebilecek rahatlığa/özgüvene ya da deneyime sahip değilim.. Evliliğe zaten imkanım yok şu an evlilik zaten daha fazla sorumluluk ister. Bu da yetmezmiş gibi aşırı cinsel isteğim var gün geçtikçe daha büyük ihtiyaç haline geliyor sanki yapmazsam ölecekmişim ya da yaşamanın bir anlamı kalmıyor gibi. Bir ara tek çözüm eskortlar gibi geldi bana ama hem o kadar para vermeye hem de sağlığımı o kadar riske atmaya değmez her türlü hastalığı kapma ihtimalimiz var binlerce kişinin altından geçen kızlardan. Aklıma başka hiç bir çözüm yolu gelmiyor? Cinselliğe önem verenlere soruyorum, siz bu durumda olsanız ne yapardınız?

Bazen tek çözüm karşı cinsle ilgili olan herşeyi unutmak gibi geliyor bana. Şu hormonları yok edebilme şansım olsa yok edecem belkide. Eğer benim için cinselliği rahatça yaşayabilme şansı yoksa, bu durumda cinselliği bu tür düşünceleri nasıl hayatımdan çıkarabilirim tamamen?  

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Spora git arkadaşlarınla gez enerjini harca ki başka kanallara da yönelmesin... ve namaza başla, Allah bir yol gösterene kadar da sabret. O en doğru yolu gösterecektir.
0 oy
tarafından
 senin durum zor oldugu kadariyla cokta basit birazcik kendine güvenmelisin ha gayret
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap