0 oy
tarafından
Eskişehir’de yaşayan Ö. A., 2019 yılının Eylül ayında, 3 çocuğunu da yanına alarak, sevgilisi Hasan Hüseyin Kınık ile buluşmak için bir apart daireye gitti. İddiaya göre çocuklarını başka bir odaya götüren A., bir süre sonra 14 yaşındaki kızını, ‘Yapmak zorundasın’ diyerek Kınık ile cinsel ilişkiye zorladı. Annesinin kıyafetlerini çıkardığı çocuğa, Hasan Hüseyin Kınık, cinsel istismarda bulundu. Yine iddiaya göre anne Ayan, daha sonraki dönemde kızının çıplak görüntü ve fotoğraflarını çekip, sevgilisine gönderdi. Küçük kızın rehber öğretmenine yaşadıklarını anlatması üzerine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. İtiraz üzerine tutuklandılar Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Ö. A. ve Hasan Hüseyin Kınık’ın aylık tutukluluk incelemesinde, geçen 22  Nisan  günü, yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol getirerek, tahliye kararı verdi. Çocuğun babasının itirazı üzerine ikili yeniden gözaltına alınıp, tutuklandı Davada karar açıklandıEskişehir 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanıkla Ö. A. ve Hasan Hüseyin Kınık, cezaevinden SEGBİS ile bağlandı. Eskişehir Barosu Çocuk Hakları Komisyon üyeleri ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatının da katıldığı duruşmada, tutuklu sanıklardan Ö. A., eski ifadelerini tekrar ederek, “Hasan’ın beni zorlaması ve tehditle mecbur kaldığımdan dolayı neler yapmış olduğumu anlatmıştım. Ben suç işlemedim, bu yüzden beraatimi ve tahliyemi istiyorum” dedi. Mahkeme Ö. A.'nın toplam 28 yıl 3 ay, Hasan Hüseyin Kınık’ın toplam 20 yıl 3 ay hapis cezalarında indirim maddelerini uygulamayıp, iyi hal indirimi yapmadı.   

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Hiçbişeyin güzelliği değerleri kalmadı artık.
0 oy
tarafından
 Bunu yapana bırak anne demeyi insan bile demeye dilim varmıyor. Toplumda ahlaki erezyon çığ gibi büyüyor. Malesef.
0 oy
tarafından
 Evet diyoruz.  
0 oy
tarafından
 Ne desek boş
0 oy
tarafından
 Beter olsunlar inşallah  
0 oy
tarafından
 Kesinlikle değil benim görüşüm
0 oy
tarafından
 Diyemeyiz dogup firlatip birakanlarda var
0 oy
tarafından
 Allahın laneti üstüne olsun varoş pislik karı !! Bu nedir böyle nasıl kansız bunlar yaa 14 yasndaki kz cocuguna nasıl bi pişkinliktir bunları müebbet hucreye koysunlar bu ne sserefs.. izlik yaa!!
0 oy
tarafından
 lütfen bu tür olayları paylaşıp midemizi kaldırmayın.
onlar ne anne ne baba olamaz. çünkü insanlı vasfını yitirmiş. insan olmayı başaramamış ki anne olmayı başarsın.

anne demek ne demek bilir misin. sana kısa anktodlarla izah edeyim
pazarda çocuğunu kaybeder feryat figan eder. bulunca döver
evde yaramazlık yapınca kızar çocuğuna terlik vurur. ama az sonra ağlamasına dayanamaz bağrına basar öper koklar
gece herkes yatar uyur o uyumaz. kalkar evde kim varsa dolaşır üzerlerini örter.
evde yiyecek bir şey olmasa bile eşini aşağılamaz bir şeyler bulur buşurur bayat ekmeği çorba yapar çocuklarını doyurur.
kendi üşüse de hırkaını çıkarır çocuğuna giydirir.
anne budur.
bavcağına yatrır saçlarını kuzum diyerek okşar. anne budur
hastalanınca sabaha kadar dizlerini döverek bekler. anne budur.
hastanede doktordan fırça yer. yahu hanım dur. çocukla mı senle mi uğraşalım dedirten anne gerçek annedir.
evladının her hatasında kendisine her saygısız davranışında sessiz kalan anne gerçek annedir.  
0 oy
tarafından
 Bunlara anne demeyi birak insan bile diyemezsin. Bu sitede de nasilim sorularinda orasini burasini gösterip sitenin abazalarindan iltifat almaya calisanlar ayni sekilde asla anne olmamalilar asla annelik yapamazlar beceremezler
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap