0 oy
tarafından
Oldukça hassas bir konu. ATO'nun araştırmasına göre ülkemizde bulunan 56 genelevinde çalışan 3000 kadın var. Tüm fahişelerin sayısı 100 bin kadar olduğu tahmin ediliyor. 30 bin kadın sertifika almak için sırada bekliyor. 3 milyar dolar üzeri piyasası var bu sektörün.

Peki sizin fuhuş hakkındaki görüşleriniz nedir? Kadınlar bu işi herhangi bir zorlama yoksa yapabilmeli mi? Medikal fahişeler (cinsellik şansı pek olmayan özürlülerle vs. dikkatlice birliktelik yaşayan kadınlar) kabul görebilir mi?

  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Ben olaya şöyle bakarım.. fuhuş harammı haram... dolayısıyla Allah bunu istemiyor.. istemiyorsa elbette yasaklanmalı..  tecavüz olayları artarmı olabilir galiba.. ama tecavüz eden şerefsizlere.. idam cezası verilirse.. bunun önüde bu şekilde kapatılmış olur..
0 oy
tarafından
 Bir sz var genelevleri kapatalım da neyse tamam sustum .
0 oy
tarafından
 genelevleri kapatalım millet bizi mi s.ksin Süleyman Demirel
0 oy
tarafından
 Genel evler kapatılmamalı,zaten yeteri kadar abazan var onları kim durduracak birde Süleyman Demirel demişti ki "Genelevleri kapatalım da vatandaş bizi mi s*ksin"
0 oy
tarafından
 pislik dünyası.
0 oy
tarafından
 Dün gece alkolu biraz fazla kaçırmısız. 4 kız 6 erkek bir evde sabahladık ve ben en yakın arkadaslarımdan biri dediğim bir erkeğin yanında kıvrılıp yattım. Gece bir an sevişmeye baslamısız ya o gece kimseye farkettirmeden birlikte olduk ama bir sefer değil bir kaç sefer :( veşu anbana farklı davranmaya basladı daha yakın bide bu arkadasımın sevgilisi var :( ben tek gecelik bişey olarak kalsın istiyodum ama bana davranısları gercekten tuhaf. Ben hiç biley olmamıs gibi davranıyorum. Onu kendimden nasıl uzaklastırıcam? Sanki hiç bişey olmamıs yasanmamıs gibi davrana bilir miyix? Aramız eskisi gibi olur mu? Yaslarımız 18 e 23  
0 oy
tarafından
 B dedim.

Bunun piyasası olması o kadar sinir bozucu bir durum ki. İnsanları teşvik eden bir şey. Çaresiz genç kızlara yol olan bir şey. Önüne geçilmeli.
0 oy
tarafından
 bırak arkadaş ya boşvereceksin hiç bir şeyin önüne geçemezsin nasıl oluyorsa öyle olsun ama yalnız bunun vebali çok büyük öbür tarafta verecek herkes cezasını nasıl olsa
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap