0 oy
tarafından
İkidir  bir  türlü kalkmıyor neler yapıyoruz yok olmuyor  bir  kere kalkıyor tam yapıyoruz iki üç girişte boşalıyor. Çok mahcup oluyor farkındayım bu durum benide biraz üzüyor acaba diyorrm ben mi tatmin edemiyorum diye. Çok da seviyor çok istekli bana karşı fakat kalkmıyor. Neden olabilir?  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 bir haydar dümen tadında cevap vermeyi çok isterdim lakin konunun mühimmiyetini bildiğimden ve  bir  dönem yaşadığımdan dolayı hemen söylüyorum.
öcelikle erken boşalması bunu kontrol etmeyi öğrenemediği için, yani ilerleyen zamanlarda bu sorunu kendi kendine aşacaktır.
kalkma ma sorunu ise 2 nedenden olur;
1: Fiziksel nedenler ! (kronik  bir  hastalık, damar yolu hast. sigara, uyuştturucu, şeker hastalığı, fazla kilo vs)
2: Psikolojik nedenler ! ki bana göre bu seçenek nişanlına uyan.( partnerini memnun edememe korkusu, erken boşalma korkusu, cinsel travmalar, aşırı heyecan vs)
Yani sende hiç bir sorun yok sakın bunu aklına getirme her erkekte bazen böyle durumlar olabiliyor. önerim bir üroloji uzmanına görünmesi ve 2 seçenekten hangisi ise sorun tespit edilip tedavi edilmesi.
bence seninde desteğinle uzmana gitmeyi kabul edecektir.
saygılar
0 oy
tarafından
 güven pazarlama ltd şti ayrıcalıklarıyla size bu harika ürünümüz krikoyu iftiharla sunarız kalkmayan birşey mi var güven krikoları kaldırsın :D

dogukancelikhalat.***/.../sisekrikocesitleri.jpg
0 oy
tarafından
 Napalim mk? Gelip biz mi kaldiralim nisanlinin penisini? Nedir yani?
0 oy
tarafından
 heyecandan olur öyle şeyler :) Cem yılmaz güzel eleştirmişti
*****://***.youtube.***/watch?v=VJcYV7p1Qes
0 oy
tarafından
 Olabilir, gayet normal... senin azginligindan cocugun gözü korkmus, kendine güvenini kaybetmis... evlenmeden önce bukadar rahat iliski bazi insanlarda cinselligin zevkni kacirabiliyor...
0 oy
tarafından
 Uzmana görünmenizde fayda var. Ne desek yanlış olur.
0 oy
tarafından
 heyecan yapıyordur, ayrıca erken bosalmasıda zaten cok fazla ılıskı yasamadıgın ı gosterır, belkıde hıc yasamamıstır kımbılır.
0 oy
tarafından
 tecrübesizliktendir ve  bir  sıkıntısı olabilir genelde psikolojik ve stresli çalışanlarda olur bu durum zaamanla alışır
0 oy
tarafından
 boşaldıktan sonra kalkmaz ancak aradan saatler geçmesi lazım
0 oy
tarafından
 Ona kendini rahat hissettir, yani kendini evinde hissetsin.. kendini kasar utanıp kızarırsa sorun devam eder diye düşünüyorum.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap