0 oy
tarafından
arkadaşlar 19 yaşındayım ve bir etüt merkezine gidiyorum mezuna kaldım neyse. şimdi derste bir konu geçti ve herkes güldü. bende anlamadım. konu da şu kadın ve kız ayrımı. ben ayrımını bilmediğim için ben şöyle bir kadınım dedim. arkadaşımda sen kadın mısın dedi hep birden güldüler. bende erkek miyim dedim. sonra araştırdım ve öğrendim. siz olsanız ne düşünürdünüz? hocaya da rezil oldum.  

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Olabilir. Herkesin başına gelir. Vitrin sorusu olarak sormuştum bunu.
0 oy
tarafından
 Takılma soran olursa da sapıkça düşünmedim ben de
0 oy
tarafından
 Sen cinsiyet olarak Kadınsın yani famale (kadın).. Kadının evlenmemişi kız, girl,, miss, matmazel.., Evlenmişi woman. kadın, misses, madam.. Dişi kız çocuğu kız, doughter.. İşte böyle.. Bizde her kes her kelimeyi bir yere çekmeye meraklı oldukları için aldırmayacaksın. Sana gülenler kendi kıçlarına gülsünler.
0 oy
tarafından
 hocana rezıl olmazsın o ne demek ıstedıgını anlamıştır.. etrafdakı coluk çocuk bılmez sadece ayrımı.. ben sana ozetleyeyım.. 15 ınde doğuran dışı kızdır!!! 35 ınde bakırede kadın!!! kemık gelısımını tamamlamış ahlakı melekelere sahıp olmuş sorumluluk bılıncı olan dışıdır kadın.. ılla bılmemne yasamıs olması gerekmez.. ha tayyıbın kadınmıdır kızmıdır dıye nahoş ornegı ha sınıfınızdakı ahmaklar
0 oy
tarafından
 Ergen esprileri iste fesatlar
0 oy
tarafından
 Sınıftakiler çok saçmaymış
0 oy
tarafından
 ???? sikma canini
0 oy
tarafından
 Evet kadın dersen ilişki yasamissindir
0 oy
tarafından
 yok ya nolcak sende he takma :)
0 oy
tarafından
 sizin sınıf ergen dolu anlaşılan
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap