0 oy
tarafından
Penis boyu cogu erkeğin 11 12 13 cm daha uzunu cok az tr de. Hep 3 4 cm ekleyip salliyorsunuz. Adama diyorum kac cm. 15 16 diyor görünce 11 cm var yok. Hep yalan dolan işiniz.  

56 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Benimki bana yetiyor çok şükür  
0 oy
tarafından
 5 cm mutlu oldun mu :)))
0 oy
tarafından
 Doğrudur benim büyük gerçekten xl cinsten oluyor sanırım hatta kalınlık olarak xxl bazı yerleri ama sadece tam ereksiyona yakınken ya da tam ereksiyondayken büyük sadece ben görüyorum ölçtüm sırf prezervatif için aynı zamanda normalden çok kalın bazı yerleri ama 25 cm filan değil. Ama cinsel hayatım yok alıştım böyle yaşamaya.
0 oy
tarafından
 sorun etmem ama mümkünse porrnolarla yetişmiş eşimde olmasın
0 oy
tarafından
 sanalda 19cm gerçekte 15 arada ediyorum
0 oy
tarafından
 Kızlar artık karşısındaki cinsel organına göre sevmeye başladığı için dert etmiyorum ben büyüm 14 cm beni kabul eden böyle etsin etmiyorsa gitsin
0 oy
tarafından
 ???? bende ilk zamanlar hep birisiyle beraber olunca cok buyuk dedıklerınde sallıyorlar veya benı motive ediyorlar zevke getirmeye calışıryorlar die dusunuyordum ama 1 degil 2 degil 7-8 farkli beraber oldugum kişiler bunu dıyınce merak ettim ölçtüm 18cm di tabiki baska erkeklerinlini bilmedigim için buyukmu kucukmu diye fikrim yoktu ama artık var dedıgınız gıbı cogu kucukmus
0 oy
tarafından
 kendıne guvenı olmayan yalan soyler. evlenmeyı dusunmuyorum ama hıc bı partnerımınde begenmeyecegını dusunmedım bu zamana kadar.. ayrıca dedıgın gıbı 3 5 cm koyup soylemeye gerek yok zaten o yalanı atıp gercegı gorunce karsındakı hıc ıstemez... neyse o koyacaksın masaya :)
0 oy
tarafından
 ankaradaysan gel 22cm eline vereyim gör neresi yalan neresi doğru büyük olması da sorun  
0 oy
tarafından
 Nıye sorun edılsın sonuçda ısteyerek aldıgımız bısı deıl kamks
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap