0 oy
tarafından
Kendimi tutamıyorum sürekli ilişkiye girmek istiyorum etrafımca da seksi bulunan bir bayanım erkek arkadaşım olduğu dönemlerde onunla yapıyoruz iki gün önce pansiyon da buluştuk detaya girmeden anlatmak istiyorum. Tamamen soyunduk kucağına oturdum  içine girmeden üstünde 15 dakika falan git gel yaptım yavaş yavaş ama hemen boşaldı oysa ön sevişme olur bu diye düşünmüştüm neyse kaldırmak için oral yaptım buna dişlerimi değdirmeden önce başını yalamaya başladım sonra en dibine kadar aldım ağzıma devam etmemi istedi sonra ağzıma boşaldı hepsini içtim tabi, çoğu kişinin hoşuna gitmese bile ben böyle mutlu oluyorum lütfen eleştitmeyin. Bende istiyorum yapmıyor ıslanma sorunum da yok, altta olunca özellikle çok inliyorum oda inlemeye başlayınca acayip zevke geliyorum ama o sırada öpüşerek susturmaya çalışıyor gibi her defasında. Onu daha fazla azdırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım? Sınırsızca yaşamak istiyorum gögüsüme bal döküp yalasın istiyorum. Yatakta siyah transparan jartiyer tercih ediyorum, siz olsaydınız hoşunuza gider miydi? Hergün yapma isteğim normal mi? Bazen seyehate çıkıyorum işim gereği , mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum bu yüzden ama bilindik şekillerde yapmaktan sıkıldım ve bu bir hafta İstanbul'da kalmak zorundayım bana farklı şeyler önerir misiniz fena hissediyorum.  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Tebrikler azdirmayi basardin herkesi mubarek gun bu soru kaldirilir haberin olsun
0 oy
tarafından
 İstanbulda farkli teknik ben :))
0 oy
tarafından
 Bana pek gercekci gelmedi sorunla ilgili olmayan ayrıntılara girmişsin cevaplara yaptigin yoruma bakilirsada ya dalga gecmek icin fake hesap acan bir erkek ,yada gizli kullanıcılığın arkasına sığınmış uydurdugun hikayenle insanları isletiyosun
0 oy
tarafından
 hikaye yazmışsın nasıl bir ruh hali içindesin şu an :D
0 oy
tarafından
 seni  s*kerek bayıltmak gerek anca doyarsın...

yanlış adreslerde arama bulamazsın...
0 oy
tarafından
 bursaaya yolunuz duserse beklerım.sınırım yok ılıskıde bu soyledıklerınız basıt şeyler :) ekleyın eger bursadan yolunuz gecıyorsa :)
0 oy
tarafından
 sana oral yapmasını isteyebilirsin bu da ön sevişmeyi uzatır.

20-30 dk seni yalasın
0 oy
tarafından
 Iyiki kisa yazmissin haaa oku oku penisim sertligini yitirdi
0 oy
tarafından
 eğer burdur ya da antalya ya yolun düşerse mutlaka beklerim. Ayrıca bu kadar çok samimi bir şekilde anlatmak gerçekten hoşuma gitti. Bence ön sevişme uzun olmalı. Ön sevişmede asla boşalmam ve kadınımı ıslatırım. Mesela kısaca anlatayım. Kadınıma oral yaparım ama ben uzanırım o da üstüme çıkar dizlerinin üstünde vajinasını agzıma getirir dilime sürter kafamdan tutar bastırır.Bende onun her yerinde dilimi gezdiririm. ben ona öyle yaparken o da benimkiyle oynar.parmaklarını gezdirir.her şekilde her yerini yalarım öncelikli kadınımın azmasıdır önemli olan benim için.mastürbasyon tekniği olarak bilemem de. Sanal veya telefonda seks olabilir.cam açıkken  telefonda konusarak tatmin edebilirsin. Fantazi dünyam sınırsızdır :)
0 oy
tarafından
 Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın seni değil sen onu beceriyorsun. Olan biten bu.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap