0 oy
tarafından



Evet, seks bir ihtiyaçtır. Ama sevişmeyeceksin ihtiyaç dahilindeymiş gibi!

Yemek yemek de bir ihtiyaç; gel gör ki ziyafet denilen şeyin keyfi bambaşka. Yüzyıllardır süren açlığını doyurmak için oturduğunda o masaya, saldırmayacaksın her önüne konulana.

Önce kız gibi dizeceksin sofrayı. Çatal, bıçak, tabak… Hepsi yerli yerinde olacak. Sonra sereceksin mezeleri. Her biri ayrı lezzet; tıpkı güzel bir kadının vücudu gibi. Geçeceksin sofranın başına, yemeyeceksin. Süzeceksin masayı önce ve şükredeceksin; ilahi bir kudret bu eşsiz nimetlerle seni ödüllendiriyormuşçasına. Takdir edeceksin yaradılanın güzelliğini, yaradanın becerisini. Ve o anda en büyük derdin, bu güzel vücudun neresinden başlayacağın olacak tatmaya.

Önce usulca uzanacaksın masaya ve bir dilim peynir alacaksın tabağına. Lezzeti kızıştırmak için acılı ezme azıcık da. Keyfine varmaya başladın mı sofranın, işte o zaman daldıracaksın kaşığını en derinine haydarinin! Korkmadan, bolca alacaksın hepsi seninmişçesine. Sonra duracaksın aniden! Rakı kadehini alacaksın eline. Burnuna götürüp derin bir nefes çekeceksin; dolduracaksın o anasonu ciğerlerine.

Dayayacaksın dudağını kadehin ağzına. Dolu dolu bir yudum akacak dilinden damağına.
Yalnızca senin hazır olman yetmez ana yemeğe. Masada yer olacak, sofra arzulayacak o et yemeğini. İyi pişmiş olacak bir kere! Kondumu masaya o tabak, anlayacaksın tüten dumanından ateş gibi sıcak olduğunu yemeğin. Ziyafetin doruk noktasında, en sonunda o tüm tek gecelik fast-food’ları kıskandıran lokmayı attın mı ağzına, işte o an anlayacaksın sadece bir ihtiyaç karşılamadığını, bir zafer elde ettiğini!
Yediğine değecek yemek. Değecek yemeği yiyeceksin…

Seks bir ihtiyactan daha fazlasıdır.. bir yaşama tutunma halidir.. nasıl oldugunu neyi sevdigini gösterme durumudur...

Not: Bunu güvendiginiz bildiginiz sevgilinizle  ya da  eşinizle yaşamanız dilegiyle..  

1 cevap

0 oy
tarafından
 Hemde büyük bir ihtiyaç
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap