0 oy
tarafından
Bir kere denedim anal seksi hiçbir şey anlamadım. Sevgilim sıvı yağ sürdü kaydı girdi içime öyle pek bir acı hissetmedim, ilk yapmama rağmen çok kolay girdi. Zevk felan yok yani. Bunu yapan kadınlar nasıl zevk alıyor?  

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Kişinin beyninde bitiyor bu iş vajina kadar zevk vermiyordur bu kesin ama partnerinle uyumlu olduğun zaman öpüşmekten bile zevk alırsın büyük ihtimalle partnerin düşüncesiz davranıp direk içine girmekle meşgul olmuş sende kendini bu olayın içerisine koyamamışsın
0 oy
tarafından
 Anal sekse karşıyım ama götten zevk alınmasaydı i*nelik olmazdı git gaylere, travestilere sor bi
0 oy
tarafından
 Bu kadar erkeğin cevap vermesi gerçekten düşündürücü :)
0 oy
tarafından
 Bir seferde ne bekliyorsun ki? Bir süre sonra kendin ister olursun. Bkz : gayler.
0 oy
tarafından
 anal bölge erojen bölgedir zevki vajina zevkinden farklıdır. ama zevk alınmaz diye birşey yok. şimdiye kadar yaşadığım hiç bir kadın böyle demedi tek çekindileri nokta acı olabilme ihtimali onuna yok etme yöntemleri var kolay şekilde halledilebilir. karşındaki adam dikkatli ve sabırla yapacak. kuru kuru daldırırsa acıtır. hep aceleci bilgisiz uygulamalar yüzünden oluyor bu sorunlar.
0 oy
tarafından
 partnerinde iş yokmus anal zevklıdır...
0 oy
tarafından
 Bizim açımızdan zevkli, zevk almayanda çok az kız tanıdım. Ama sıvı yağ kısmına takıldım kayganlaştırıcı yokmuydu ki sıvı yağla yaptınız :)
0 oy
tarafından
 sıvı yağ ne len öyle bööğgh :D

git büssürü kayganlaştırıcı var. o da yetmedi diğer delikten gelen sıvılar var. töbe töbe  yağ ney olm :D

soruna gelirsek. şartlanırsan birşeye hissetmezsin tabi. kimisi acıcak diye şartlanır acımadığı halde acı hisseder kimi de böyle olur. akışına bırak.belki durduğunuz pozisyondan dolayı olabilir. analı daha çok isteyen bir sürü hatun var. zevk almıyo olsalar istemezler herhalde
0 oy
tarafından
 sivi yag himm bunuda denemk lazim kolay oluyosa
0 oy
tarafından
 anal zevklidir aslında ...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap