0 oy
tarafından
Vajina dışında herhangi bir yere boşalma olduğunda hamile kalma riski yok diye biliyorum ama yine de emin olmak istedim :) (göbek, ağız vs.)  

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
 çöpe bile bosalsa hamile kalabilirsin çok dikkat et :)
0 oy
tarafından
 vajina üzerine, veya vajinaya dogru akabilecek bir yere(karın, kasık,kalca (yüzüstü iken) bosalma olursa hamile kalma ihtimali az da olsa vardır. bunun dısında spermler vajinaya sızmadıkca sorun yok.  :)
0 oy
tarafından
 Ağızda,göbekte,anüste,teninde hiçbirşey olmaz.Dış dudaklarda kalsada birşey olmaz yalnız yıkarken içine kaçmamasına dikkat etmelisin dış dudaklardan.
0 oy
tarafından
 cevapları merakla bekliyorum bu aralar bana lazım olucak bi soru sormuşsun bencede risk yoktur ama bende emin olamıyorumm :D
0 oy
tarafından
 bence biliyosun sen:)

 
0 oy
tarafından
 ama bu yaşta bilmiyor olmanda bi garip değil mii?
0 oy
tarafından
 Merhaba

Spermin göbeğe veya ağıza boşalması herhangi bir hamileliğe yol açmaz, lakin vajina üzerine boşalması hamileliğe %50 oranında ihtimali vardır. Bazen spermin vajina üzerinden silinmesi veya herhangi bir şekilde rahmin içine kaçarak yumurtalıklara yetişme ihtimali vardır.
0 oy
tarafından
 Yoktur. Arkadaşlar hamile kalmak öyle içeri boşaldı o zaman kesin hamileyim boyutunda yüksek değildir. Bunu zamanı gelip çocuk yapmaya çalışırken anlayacaksınız. 2 3 ay uğraşıp anca hamile kalan kadınlar var. Ama şunu da unutmamak lazım.

Hamamda sperme oturdum hamile kaldım hikayelerini de herkes biliyordum sanırım :D
0 oy
tarafından
 valla bura haydar dümenin sayfasini geçti bu nasil soru ya birakin allahinizi severseniz agızdan hamile kalan birini bul istedigini alacam sana töbe töbe soru sormuş olmak için yazmayin şöle saçma seyleri...
0 oy
tarafından
 Eger vajinadan ilişki yaşadıysanız içinize boşalmasa bile hamile kalırsınız hemde %100 ama vajinadan ilişki yaşamadıysanız ve vajina çevresine boşalma olmadıysa hamile kalmazsınız.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap